Warnock håper på mer spilletid

Stephen Warnock håper på fornyet tillit når Liverpool spiller mot Blackburn i morgen. HSV vurderer ny Liverpoolspiller. Klart for Liverpool TV på Viasat Sport 1 fra i ettermiddag.

Med Djimi Traore ute med skade, og en John Arne Riise i sitt livs form på venstrekanten på midtbanen, håper ”local lad” Warnock å få spille fra start i morgendagens hengekamp mot Blackburn Rovers. Hvis ikke Rafa Benitez gjør en taktisk vri bakerst bør mulighetene være gode etter innsatsen hans mot Leverkusen. Til Official Site sier han at kampen i Tyskland var den beste i den røde drakta. – Det var en kveld hvor jeg lyktes med alt. Jeg er glad manageren fortsatt har tiltro til meg, og det er hyggelig å kunne levere en bra kamp i et så viktig oppgjør. Sesongen som helhet har vært preget av ”berg-og-dal-bane” tilværelse for Stephen. Han er den første til å innrømme av prestasjonene har variert: - Jeg har gått inn og ut av laget. Noen kamper har vært bedre enn andre. Leverkusen var en god kveld for meg, men kampen vil ikke bety noe for meg hvis jeg er med mot Blackburn og spiller dårlig. Jeg trenger å prestere jevnt bra på høyt nivå før jeg er fornøyd. Personlig føler jeg meg mer involvert enn tidligere, selv om mange av kampene har kommet som innbytter. Målet er selvsagt å spille fast på permanent basis.

 

Hamburg ser på Igor

Agenten til Igor Biscan siteres på at den gamle tyske storklubben Hamburg har vist seriøs interesse for midtbanespilleren. Som ”free agent” kan kroaten inngå avtale med ny arbeidsgiver, og fremtiden hans ligger trolig utenfor Anfield til tross for et par gode enkeltkamper i den røde trøya denne sesongen. Spesielt i E-Cupen. Tyskerne skal sist ha blitt imponert over 26-årigen da de så ham i aksjon mot Bayer Leverkusen. Trener Thomas Doll ønsker seg også Dietmar Hamann i stallen sin neste sesong. 31-åringen må overbvise Rafa om at han fortjener en ny sesong på Anfield før de legger kontrakten på bordet igjen. Didi skal ha forhandlet seg frem til en ny avtale tidligere i sesongen, som visstnok er mindre gunstig økonomisk enn vilkårene han har hatt de siste sesongene. Avtalen er midlertidig trukket tilbake av Liverpool som vil bruke mer tid til å vurdere midtbanespillerens innsats denne våren.

 

Engelske tabloider skrev i går at Matthew Upson er i kikkerten til Benitez. Birminghamspilleren, som kom fra Arsenal i 2003, er for tiden i kontraktsforhandlinger med sin arbeidsgiver. Han har 18 måneder igjen av sin nåværende avtale. Den angivelige interessen fra de røde skal være årsaken til at Birmingham nå ønsker å sluttforhandle en avtale.

 

Diouf suspendert

Vår kontroversielle afrikaner på utlån i Bolton, El-Hadji Diouf, vil være suspendert og kan ikke spille når vi møter hvittrøyene på Anfield lørdag 2. april. Han vil da være i ferd med å avslutte sin 3-kampers karantene han pådro seg da han langet ut mot Jens Lehman nylig. FA bekrefter at suspensjonen vil inkludere Liverpool. Det er andre gangen denne sesongen han må stå over tre kamper i slengen.

 

Klart for Club TV Liverpool

Viasat Sport1 sender i ettermiddagen den første sendingen fra Liverpool egen tv-kanal. Sendingen starter klokken 14.00 og varer i tre timer.

 

Liverpool FC er i dag 113 år gammel. Det var på et medlemsmøte på denne dato i Everton at President John Houlding og hans tilhengere brøt med de blå og startet egen fotballklubb kort tid senere.

 

Den siste ligarunden ble forrige uke flyttet til søndag 15. mai. Nå er avspark for samtlige kamper i runden flyttet fra klokken 17 til klokken 16 norsk tid.

 

Et ungt og uerfarent reservelag spiller i kveld mot Marine på Rossett Park i Liverpool Senior Cup. Everton spilte seg i går frem til finale i den lokale turneringen.