Warnock håper på sin første cap

Stephen Warnock håper å få sin første ”cap” mot Wales på Millennium Stadium på lørdag. Det må i så fall skje på Ashley Coles bekostning. Uansett er scouseren overlykkelig over landslagsuttaket.

Stephen Warnock var en meget lykkelig mann etter å  ha blitt kalt inn til Englands-troppen for første gang i forbindelse med VM-kvalifiseringskampene mot Wales og Nord-Irland. Et bra plaster på såret for scouseren etter at han ikke har fått spille i Liverpools tre siste store finaler, ligacupen, Champions League og supercupen.

- Jeg kan nesten ikke tro det, og jeg er nærmest målløs av lykke. Jeg har sett hint i avisene den siste uken om at jeg kunne bli kalt inn, men jeg følte meg langt fra sikker. Jeg fikk en tekstmelding fra FA som fortalte at jeg var i troppen i helgen, og like etter fikk jeg gratulasjonstelefoner både fra Roy Evans og Chris Kirkland, forteller Warnock.

- Dette er virkelig gode nyheter for meg, og et fint plaster på såret etter skuffelsene over å ha blitt utelatt til finalene med Liverpool. Nå må jeg forsøke og etablere meg som Liverpools førstevalg på venstrebacken, men å bli kalt inn for England gjør selvfølgelig godt for selvtilliten.

Arsenals venstreback Ashley Cole vil nesten helt sikkert starte kampen for England på Millennium Stadium i Cardiff på lørdag, så Warnocks håp om å debutere med de tre løvene på brystet ligger nok mest sannsynlig i et eventuelt innhopp fra reservebenken.

- Jeg ser fram til lørdagens kamp, og håper jeg får sjansen til å vise meg frem. Ashley Cole er utvilsomt førstevalg i min posisjon, så får jeg kjempe med Wayne Bridge og Paul Konchesky om å være nestemann i køen. Jeg har tro på meg selv, og ser på dette som en sjanse til å etablere meg selv i landslagstroppen og bli kjent med spillere. Foruten Liverpool-spillerne er det vel egentlig bare Joe Cole som  jeg kjenner fra før. Jeg spilte sammen med han på England U-15, og det hadde vært artig å spille sammen med han for England igjen, avslutter Warnock.