Warnock ikke alvorlig skadet

Stephen Warnocks albueskade er ikke så alvorlig som først antatt, og han vil trene igjen i dag. Stockport-forsvarer linkes. Sveitsisk dommer. Skadeproblemer for TNS.

Albueskaden som Stephen Warnock pådro seg allerede i det tredje minutt av treningskampen mot Bayer Leverkusen i Lustenau er ikke så alvorlig som først antatt, og han kan faktisk rekke å bli spilleklar til kvalifiseringskampen mot TNS i Wrexham i morgen kveld.

Kollisjonen med Leverkusens Paul Freier så meget stygg ut, og det var lenge fryktet at Warnock hadde brukket armen. Freier pådro seg nesebrudd i situasjonen. Røntgenbilder viser heldigvis at Warnock ikke har brukket noen ben, selv om det oppstod blødninger i albueområdet og armen er kraftig forslått. Liverpoolfc.tv skriver at Warnock håper å være i trening igjen allerede i dag, og at klubbens medisinske stab vil ta en titt på albuen etter treningen for å vurdere om venstrebacken er aktuell til kampen på Racecourse Ground i morgen kveld.

Liverpool linket til Raynes
Flere medier linket i helgen Liverpool til den 17 år gamle forsvareren Michael Raynes hos Stockport County. West Bromwich har tidligere hatt følere ute etter den lovende spilleren, og nå skal også Sunderland og Liverpool ha kastet seg inn i kampen om spillerens signatur. Ingen av klubbene skal imidlertid så langt ha kommet med konkrete bud på midtstopperen.

Sveitsisk dommer
Sveitsiske Carlo Bertolini dømmer 2.kamp i 1.kvalifiserende runde til Champions League, mot TNS på Racecourse Ground i morgen kveld. 39-åringen får med seg landsmennene Rudolf Kappeli og Stefan Buhlmann som linjemenn, mens Reto Rutz er fjerdedommer.

Skadeproblemer for TNS
Liverpools motstander i 1.kvalifiseringsrunde, TNS fra Wales, sliter med flere småskader foran morgendagens kamp. Hovedsakelig er det forsvarsspillere som sliter med å bli kampklare. Steve Evans, Tommy Holmes, Michael Jackson og Phil Baker er spillerne som foreløpig er usikre.

- Noen av guttene sliter med mindre skader, mens andre er helt utslitt etter den første kampen. Den tok mye energi ut av oss. Derfor har vi bare trent lett siden den første kampen, medgir manager Ken McKenna.