Warnock inn i Englandstroppen

Warnock uttatt i den engelske landslagstroppen etter skade på Ashley Cole. Warnock og Carragher er blant spillerne som kjemper om den ledige plassen på venstrebacken.

Stephen Warnock har blitt innkalt i Englandstroppen til VM-kvalifseringskampene mot Østerrike og Polen. Venstrebacken var i utgangspunktet utelatt fra 24-mannstroppen, men kom med etter at Ashley Cole måtte melde forfall grunnet skade.

Dette er kun andre gang Warncok er tatt ut i den engelske A-landslagstroppen. Han var også med forrige måned til landskampene mot Wales og Nord-Irland, men var verken på banen eller benken i de kampene.

- Ashley Cole måtte trekke seg, uheldigvis. Han hadde en skann på foten sin, og han har et tretthetsbrudd, så han vil være ute i minst en måned. Det er synd å miste Ashely Cole, fordi han trolig er den beste venstrebacken i verden. Vi har mange muligheter på venstrebacken. Carragher er én, Warnock, selvsagt, Phil Neville en annen og Kieran Richardson spiller venstreback for Manchester United i øyeblikket. Så vi har mange muligheter, uttaler Sven-Göran Eriksson på dagens pressekonferanse på Old Trafford.