Welsh mot Medjani

John Welsh møter lagkamerat Carl Medjani i semifinalen i Toulon-turneringen. Sochaux linkes til Cheyrou. Millwall funnet skyldige. Kewell saksøker Lineker. Inter linkes til Sami Hyypiä. Baros gjenforenes med Houllier?

John Welsh begynte på benken, men kom inn etter 64 minutter da England U-20 vant 3-0 over Sør-Korea i den tredje og siste gruppespillmatchen i Toulon-turneringen i Frankrike i går. England er dermed klare for semifinale, der de møter favoritt og vertsnasjon Frankrike i morgen. Welsh erstattet for øvrig West Hams Nigel Reo-Coker da han kom inn i andre omgang. Liverpool-reserven startet de to første kampene for England, og håper nå å være tilbake i startoppstillingen mot franskmennene. Der vil han i tilfelle støte på lagkamerat Carl Medjani, som har tilbrakt denne sesongen på lån hos franske Lorient. Medjani har vært en nøkkelspiller i det franske U-20 laget som har vunnet alle sine tre kamper på veien til semifinalen.

Sochaux linkes til Cheyrou

Sochaux skal ifølge Sky Sports ha kastet seg inn i kampen om å hente Liverpools Bruno Cheyrou hjem til Frankrike på permanent basis. Midtbanespilleren har som kjent vært lånt ut til Marseille denne sesongen, men klarte aldri å tilkjempe seg en fast plass der. Det er ventet at 27 åringen vil spille sin fotball i hjemlandet også kommende sesong, og både St. Etienne og Nice skal ha hatt følere ute etter spilleren. Men nå har altså Sochaux også kommet inn i bildet, etter at tuniseren Francileudo dos Santos forlot klubben. Sochaux endte som nummer 10 i Le Championnat denne sesongen, og vil utvilsomt være en interessant klubb for Cheyrou.

Millwall funnet skyldige

Millwall risikerer å måtte spille en kamp bak lukkede dører neste sesong, dersom fansen deres igjen blir funnet skyldig i rasistisk oppførsel. London-klubben ble totalt bøtelagt med £32 500 etter at FA fant supporterne deres skyldig i rasistisk oppførsel og rasistisk språkbruk i ligacupmøtet med Liverpool sist høst. Millwall har allerede gjort det klart at de er sterkt uenige i kjennelsen, og at de kommer til å apellere dommen. Boten fordeler seg for øvrig på £25 000 for rasistisk oppførsel blant fansen og £7 500 for ikke å klare å forhindre at gjenstander ble kastet ut på banen.

Kewell saksøker Lineker

The Times skriver i dag at Harry Kewell saksøker Gary Lineker og Telegraph-gruppen, etter påstander som den tidligere Everton og Spurs-legenden kom med i en avisartikkel som omhandlet australierens overgang fra Leeds til Liverpool i juli 2003. Rettsaken er ventet å vare i 7 dager. Lineker kritiserte blant annet Kewell for overgangen, og stilte spørsmålstegn ved at så mye av pengene i forbindelse med transferen havnet i lommene på Kewells agent Bernie Mandic.  Kewell hevder at Lineker med artikkelen har skadet hans gode navn og rykte, og krever erstatning for dette. Kewell mener blant annet at Lineker har antydet at australieren med vitende vilje har deltatt i en uærlig og tvilsom finansiell deal, og at den tidligere England-stjernen har fremstilt han som naiv og dum, og at han har latt seg manipulere av sin agent.

 

Inter linkes til Hyypiä

På ryktebørsen linkes i dag Sami Hyypiä med en overgang til italienske Inter Milan. Det er den italienske pressen som hevder at Inter er ivrige på å sikre seg finnen, som kun har et år igjen av sin kontrakt på Anfield.  Det hevdes at Hyypiä ikke er uvillig til å vurdere en slik overgang, spesielt om Liverpool mot formodning ikke skulle få innpass i neste års Champions League.

 

Houllier kjøper Baros igjen?

Ifølge seriøse The Guardion skal nå Lyon ha åpnet forhandlinger med Liverpool om en transfer for toppscorer Milan Baros. Tsjekkeren kan dermed ende opp med å bli kjøpt av Gerrard Houllier for andre gang i sin karriere. Det er uansett ingen stor hemmelighet at Rafael Benitez er villig til å lytte til bud på spissen.