Welsh på vei bort?

John Welsh kan få forlate Liverpool om noen betaler £1M for spilleren. Men det er mer sannsynlig at han og David Raven blir lånt ut denne sesongen. Det er fanzinen The Liverpool Way som skriver dette.

I følge den velinformerte Liverpool-fanzinen The Liverpool Way har Rafael Benitez fortalt John Welsh at han får forlate Liverpool dersom en klubb kommer med et godt nok bud på midtbanespilleren. Welsh har kommet enda lenger bak i køen om en plass på Liverpools sentrale midtbane etter kjøpet av Mohamed Sissoko. Fra før står Steven Gerrard, Xabi Alonso, Dietmar Hamann og Boudewijn Zenden foran han i den køen.

Fanzinen hevder at John Welsh hadde et møte med Benitez der han opprinnelig ønsket å diskutere et låneopphold i en annen klubb for å få mer erfaring, og det var på dette møtet at manageren skal ha uttalt at Welsh kan få forlate klubben om det rette budet kommer. Det er ikke noe som tyder på at Benitez ønsker å kvitte seg med spilleren. Det virker mer som om manageren heller har spillerens egen utvikling i tankene, og at han mener at spilleren trenger et miljøskifte for å få fart på karrieren igjen. Artikkelen i fanzinen antyder at det fortsatt er mest sannynlig at Welsh vil gå for et låneopphold. Dersom han skal bli solgt er det antydet at Liverpool vil kreve om lag £1M.

Tranmere får låne Raven?
Samme kilde antyder også at den unge høyrebacken David Raven skal være i ferd med å gå på lån til Tranmere Rovers. Prenton Park-klubben solgte nylig sin høyreback Ryan Taylor til Wigan, og Raven skal altså bli sett på som den idéelle erstatningen. Raven spilte for øvrig for Tranmere før han kom til Liverpool i 14-årsalderen.