Welsh til Hull

John Welsh går til Hull på lån for resten av sesongen, mens Robbie Foy er klar for Wrexham. Djimi Traore spiller i kveldens reservelagskamp, Miguel Roque debuterer, mens walisisk U21 spiss prøvespiller.

Welsh til Championship
John Welsh har skrevet under en avtale med Hull som gjør at han vil spille for klubben resten av 2005/06.  Hull er nå kommet opp i den nest øverste divisjonen i England, eller Championship som den ligaen nå kalles.  I Englands største by som aldri har hatt et lag i toppdivisjonen har man også over 20.000 tilskuere på kampene.  Manager er Peter Taylor, som midtbanespilleren tidligere har hatt som sjef for England U21.

Hull er en stor klubb, og jeg kjenner Peter Taylor fra England U21, sier Welsh.  – Dette er en god overgang for meg på dette stadiumet av min karriere og jeg ser nå bare fram til å få spille førstelagsfotball og skaffe meg verdifull erfaring.

- Jeg er ikke sikker på hva fremtiden bringer for meg i Liverpool, men jeg har ikke gitt opp håp om fortsatt å kunne komme tilbake og slå igjennom.  Jeg vet det er vanskelig med så mange gode spillere å kjempe mot, men Stephen Warnock er et godt eksempel på en spiller som har kommet tilbake fra lån og greid å etablere seg i førstelagstroppen.
Foy til Wales
Liverpool bekrefter det vi antydet tidligere i dag, at Robbie Foy går til Wrexham på lån.  Den lille skotten vil spille for Wrexham fram til 31. januar 2006.  Waliserne vil kjenne godt til Foy, siden reservelaget som kjent nå spiller sine hjemmekamper på Racecourse Ground.  Robbie Foy var mot slutten av forrige sesong utlånt til Chester og synes ikke å ha noen fremtid i LFC.


Spennende reservelag
Reservene spiller i kveld sin andre kamp for sesongen, etter at man tapte miniderbyet mot Everton i forrige uke.  Paco Herrera og Hugh McAuley kan mønstre et spennende lag til møtet med Newcastle i kveld.  Djimi Traore og David Raven er tilbake etter skader, mens Florent Sinama-Pongolle vil få ytterligere kamptrening etter en god halvtime mot Everton.  Salif Diao kan også knytte på seg støvlene igjen.

Miguel Roque, eller Mike Roque som han ønsker å bli kalt, vil spille sin første kamp i helrødt etter at hans internasjonale klarering nå er i orden.  Den 17-årige spanjolen er ventet å få en plass i midtforsvaret.  En annen 17-åring, Jack Hobbs, får trolig nok en kamp sentralt på midtbanen.

Et ukjent navn på lagoppstillingen er Ramon Calliste.  19-åringen ble i sommer frigitt hos Manchester United, og scoret fire mål på fire kamper under prøvespill hos Colchester i sommer.  Colchester kunne imidlertid ikke innfri lønnskravene til angriperen som har landskamper for Wales U21.  Nå har han kommet til Liverpool på prøvespill, og får altså muligheten i kveld på reservelaget.

Liverpools lag: Willis; Raven, Roque, O'Donnell, Traore; Guthrie, Hobbs, Diao, Hammill; Sinama-Pongolle, Calliste.  Reserver: Roberts, Peltier, J.Smith, Mannix, Godwin.

Liverpool.no vil komme med pauserapport (ca kl 21.15) og sluttrapport fra Wrexham i kveld, og oppdaterer hvis det blir scoringer.