Wilkie ble frigitt

Liverpool har løst den unge skotten Ryan Wilkie fra kontrakten han hadde med klubben, etter at vingen ikke klarte å finne seg en klubb som ville ta han på lån før transferdeadline.

Den skotske vingen Ryan Wilkie har forlatt Liverpool, etter å ha blitt enig med klubben om at han skulle løses fra kontrakten. Han står dermed nå fritt til å finne seg en ny klubb.

Wilkie ankom Liverpools akademi fra Celtic for fire år siden, og ble av mange spådd en lysende fremtid på Merseyside. Men etter en lovende start på Liverpool-karrieren, strevde vingen med å leve opp til forventningene.

Etter at han ikke kom med i troppen til klubbens to siste reservelagskamper, ble han informert av klubbledelsen om at han kunne gå på lån til en annen klubb, om han ønsket det. Wilkie klarte imidlertid ikke å finne seg en klubb som ville ta han på lån før transfervinduet stengte, og ble dermed frigitt av klubben slik at han fikk mer tid på seg til å finne en ny arbeidsgiver.

Det er i første rekke Besian Idrizaj, Danny Guthrie og Adam Hammill som har utkonkurrert Wilkie om plassen i reservelagstroppen.