Xabi klar for Juventus

Xabi Alonso sier at han er spilleklar til kvartfinale. Rick Parry bønnfaller fansen før betent returmøte. Skade for Steven Gerrard gir bedre odds. Liverpool TV i ettermiddag.

Alonso er disponibel

Xabi Alonso har kun 45 minutter med reservelagsfotball etter at han brakk ankelen 1.januar, men den elegante spanjolen sier at han er tilgjengelig til morgendagens returkamp mot Juventus.  Med Steven Gerrard og Dietmar Hamann ute med skader vil Rafael Benitez være fristet til å benytte Xabi fra start allerede i morgen, ved siden av Igor Biscan.  Ferske John Welsh er et annet alternativ i heksegryta på Delle Alpi.

 

- Jeg er helt frisk, og jeg har hatt noen gode treningsøkter denne helgen.  Jeg er klar til å spille mot Juventus hvis det behøves, sier Alonso.  – Jeg var ikke med i kampen mot Manchester City, slik at jeg kunne legge inn noen ekstra treningsøkter, og det har gjort at jeg har kunne forberede meg til Champions League.  Jeg har ikke spilt på en stund, men jeg er i god nok form til å være involvert i denne kampen og jeg har tro på at jeg skal komme igjennom det.

 

 

- Vis ansvar, sier Parry

Tyve år etter at 39 italienske fans døde på Heysel Stadion frykter man bråk når Juventus nå spiller sin første kamp på eget gress mot Liverpool, lagene som var involvert den fatale maidagen i Brussel.  En seksjon med supportere fra Juve valgte å vende ryggen til når Liverpool presenterte et flagg ”til minne og i vennskapelighet” på Anfield forrige tirsdag.  Daglig leder i LFC, Rick Parry, oppfordrer nå de om lag 3000 røde supporterne som skal til Italia om å holde en lav profil.

 

- Vi ber alle våre fans som reiser til Italia om å oppføre seg med den samme respekt og ansvar som de viste i Liverpool.  Hver eneste supporter må huske at de er ambassadører for klubben.

 

- Vi strakte ut en hånd i vennskap, og jeg håper at de som returnerte til Torino aksepterte meldingen om ”amicizia” som genuin og hjertelig.  Vi forstod at vi ikke kunne forvente en fullstendig positiv reaksjon fra alle supporterne til Juventus, men oppførselen til våre fans var eksemplarisk.

 

- Returkampen på onsdag vil også være en følelsesladet kveld.  Våre fans bør holde en lav profil og fortstå at det å kle byens sentrum i rødt kan bli oppfattet som mangel på respekt og et tegn på at vi ikke forstår de følelser som vertene har.

 

 

Syv ganger innsatsen for seier

Spilleselskapet Playit.com har endret oddsen på Liverpools muligheter for avansement straks skaden til Steven Gerrard ble kjent i mediene.  Nå får tipperne denne oddsen på matchen; Juventus-Liverpool 1.45 – 3.75 – 7.00.  Syv ganger pengene er sesongens høyeste odds på Liverpool, så det er tydelig at ekspertene tror på italiensk jubel onsdag kveld.  Hvis Liverpool leder ved pause og ved full tid er oddsen hele 12.00.  Milan Baros gir seks ganger pengene hvis han blir kampens første målscorer.  Hvis en ønsker å spille på at Liverpool skulle vinne Champions League vil en nå få igjen 13 ganger innsatsen dersom Liverpool skulle triumfere i Istanbul.

 

 

Liverpool TV kl 17.00

Det ukentlige programmet fra LFC vises i dag kl 17.00 på Viasat Sport 1.  Det blir tre timer hvor hovedvekten forventes å være fra de to siste kampene mot Juventus og Manchester City, med kommentarer fra studiogjester.