Xabi og Luis i troppen

Både Xabi Alonso og Luis Garcia er med i troppen til morgendagens kamp mot Real Betis. Men først i morgen blir det tatt en avgjørelse hvorvidt de er spilleklare. Anderson spiller for reservene mot Birmingham i kveld.

Vi har hatt en mann tilstede på dagens Champions League-pressekonferane på Anfield, og han kan melde at både Luis Garcia og Xabi Alonso er med i Liverpools tropp til kampen mot Real Betis. Liverpools medisinske støtteapparat vil imidlertid vente til i morgen for å vurdere om duoen kan spille kampen.

Begge de to spanjolene hinket som kjent av banen med skader i lørdagens kamp mot Portsmouth. Garcia fikk en kraftig smell i hofta, og måtte ut tidlig i første omgang, mens innbytter Alonso fikk et spark på kneskåla i sluttminuttene og hinket i garderoben kort tid etter.

- Vi har et stort ansvar overfor våre supportere med tanke på å vinne denne kampen. Vi vet hvor viktig den er. Jeg tror det blir mer farlig for dem, ettersom de må komme til Anfield og prøve å vinne. Selv tenker vi bare på å vinne foran våre supportere, uttalte Benitez på pressekonferansen.

- Det viktigste er å kvalifisere seg for neste runde, og vi ønsker å spille bra fra start av for å vinne denne kampen. Real Betis har hatt noen problemer i ligaen, og tapte derbyet mot Sevilla i helgen. Men de har spilt bedre i Champions League, la han til.

Anderson får ny sjanse på reservelaget
Nyankomne Paul Anderson fra Hull får en ny sjanse til å vise seg fram på Liverpools reservelag som møter Birmingham i kveld. Kampen går på Solihull Borough FC sin bane, med avspark klokken 20.00 norsk tid.

17-åringen vil ikke offisielt skrive under for Liverpool før under transfervinduet i januar, men han trener for tiden på Melwood i en ”prøveperiode” fram til det skjer.

Liverpool stiller med et ungt lag i Midlands, og bare tre av spillerne har erfaring fra førstelaget. De røde stiller følgende lag:

1. Paul Willis
2. David Raven
3. Zak Whitbread
4. Godwin Antwi
5. Danny O'Donnell
6. Jack Hobbs
7. Antonio Barragan
8. Lee Peltier
9. Ramon Calliste
10. Besian Idrizaj
11. Paul Anderson
 
Reserver:
 
12. David Mannix
13. David Roberts
14. James Smith
15. Miki Roque
16. Adam Hammill