Zak mot låneopphold

Zak Whitbread har blitt fortalt at han kan finne seg en annen klubb å spille for på lån for resten av sesongen. Nå vurderer den unge stopperen sine muligheter.

Zak Whitbread har blitt fortalt at han kan gå på lån til en annen klubb. Dette skriver nettstedet LFC Online i dag. Med unntak av ligacupkampen mot Crystal Palace har ikke den unge stopperen figurert på Liverpools førstelag siden i sommer, da han slapp til i to av kvalifiseringskampene til Champions League.

Det ser ut til at sjansene er små for at den unge amerikaneren skal få sitt gjennombrudd på førstelaget i nær fremtid, og nå skal han altså ha blitt fortalt av den sportslige ledelsen at han kan finne seg en utlånsklubb for resten av sesongen.

- Det er frustrerende, men jeg kan ikke slite benken og forvente at spillere blir droppet til fordel for meg. Jeg må gjøre meg fortjent til en plass på laget, siteres Whitbread.

- Jeg har to år igjen av min kontrakt med Liverpool. Jeg kan ikke utelukke at jeg flytter på meg. Dersom valget står mellom fast førstelagsfotball et annet sted og spill for reservelaget i Liverpool, vil jeg definitivt velge et låneopphold i en annen klubb. Men mitt hovedfokus er fortsatt å spille meg inn på førstelaget til Liverpool, legger han til.