Zenden har ikke fått vist sitt beste

En uthvilt Bolo Zenden håper på startplass mot Blackburn. Rafael Benitez ikke bekymret over ligatabellen.

Zenden håper på regelmessig spill
Etter flere lovende opptredener under pre-season har Bolo Zenden ikke greide å etablere seg i startelleveren etter at alvoret begynte.  Nederlenderen innrømmer da også at han har mer å gå på.  Han håper at han kan få en anledning til å vise det mot Blackburn, når Rafa skal velge mellom slitne landslagspillere og de som har trent på Melwood hele den siste uka.

- I løpet av de siste par årene har jeg spilt i nesten hver kamp slik at det å være ut og inn av laget er en ny erfaring.  Det kan være vanskelig for en spiller som ikke har vært vant til at troppen roteres, men manageren har forklart situasjonen og det faktum at vi kjemper i fire turneringer.  Det er opp til meg å tilvenne meg, være fokusert, og å overbevise manageren om at jeg har kapasitet til å spille regelmessig.

- Jeg har vært fornøyd med det jeg har gjort når jeg har fått spille, men jeg vil definitivt si at jeg har mye mer å by på.  Fansen har ikke fått se meg på mitt beste i ei Liverpooltrøye.

- Forhåpentligvis får jeg nå sjansen til å spille i helgen mot Blackburn.  Mange av gutta har vært ute og reist over de ti siste dagene og noen av oss har vært igjen på Melwood og jobbet hardt med formen sammen med Paco.  Dersom manageren bestemmer at han ønsker å gjøre forandringer, og tror at spillerne som ikke har vært av gårde med sine landslag er litt friskere i beina, da vil det være gode nyheter for meg.

- Kampen mot Blackburn er viktig for oss.  De har slått Manchester United på Old Trafford slik at vi vet at vi får en tøff kamp.  Det har vært lenge å vente siden tapet mot Chelsea og jeg er sikker på at alle spillerne vil være ivrige etter å få det ut av systemet ved å ordne en seier.


Tid for å klatre på tabellen
Syv poeng på de seks første ligakampene gjør at Liverpool er på den nedre halvdelen av ligatabellen, selv om et par hengekamper gjør at det ser ekstra ille ut.  Manager Rafael Benitez tror ikke at plasseringen til Liverpool reflekterer lagets styrke, og når de røde nå begynner et kamp-program hvor man ikke møter noen av de antatte medaljekandidatene før etter nyttår håper spanjolen at klatringen i Premier League kan begynne.

- Vi har spilt to kamper færre enn de fleste lag.  Vi kan se på tabellen men jeg foretrekker å ikke gjøre det siden vi ikke vet vår virkelige posisjon ennå.  Det er alltid bedre å ta en kamp av gangen

- En av de utsatte kampene er mot Arsenal og vil ikke bli spilt før 14.februar.  Vi kan ikke forandre på det, men vi må begynne å vinne kamper og kanskje kan vi innen den tid være nære de tre øverste.

- Hvis du har seks poeng mer kan det gjøre en enorm forskjell på tabellen.  Vi vet at vi lett kan være tre, fire, fem eller seks plasser høyere opp på tabellen.