- Andre boller mot Makedonia

Peter Crouch tror Makedonia vil vise seg som en langt tøffere motstander enn Andorra. Liverpool samarbeider med UEFA for å få bukt med metatarsal-skader.

Peter Crouch forventer hardere motstand når England møter Makedonia i Skopje i morgen, enn tilfellet var i lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Andorra på Old Trafford. England går som kjent til denne andre kvalifiseringskampen stinne av selvtillit, etter å ha detronisert miniputtnasjonen hele 5-0 i helgen. Crouch benyttet anledningen til å putte to nye mål, og står nå bokført med 10 mål på sine siste 9 kamper med løvene på brystet.

- Av og til var det faktisk frustrerende på lørdag. Det var en av de merkeligste kamper jeg har spilt i, ettersom Andorra ikke engang virket interesserte i å bevege seg inn på vår banehalvdel. Vi gjorde imidlertid en profesjonell jobb, og fikk det resultatet vi ønsket, sier Liverpool-spissen til lokalavisen Daily Post.

- Jeg tror ikke vi får oppleve samme type kamp i Makedonia. Vi vet alle at de er en langt tøffere motstander enn Andorra. Makedonerne kommer ikke til å legge seg bakpå. De kommer utvilsomt til å forsøke å gjøre livet surt for oss, legger han til.

25-åringen er både overrasket og glad over sin gode scoringsstatistikk for England.

- Muligens er det fordi jeg får mange sjanser, og jeg har alltid hatt tro på at jeg kan sette sjansene jeg får. Landslaget spiller med rene vinger, og det har hjulpet meg til å gjøre så mange mål, forklarer han.

Fokus på metatarsal-skader
Liverpool har sammen med Manchester United, Chelsea og Arsenal sluttet seg til et UEFA-prosjekt som skal undersøke den alarmerende økningen av såkalte metatarsal-skader hos fotballspillere. Mistanken rettes mot måten dagens moderne fotballstøvler produseres på. Men også spillernes vaner angående skotøy og de moderne gressmattenes betydning skal vurderes.

Steven Gerrard og Danny Murphy er mellom Liverpool-spillerne som har pådratt seg denne typen bruddskader i beina oppe på fotbladet. I tillegg til de fire store klubbene i England har UEFA invitert 17 andre av Europas ledende klubber til å delta i prosjektet, melder avisen Telegraph.