- Årsbeste mot Tottenham

Dirk Kuyt mener at 2.omgangen mot Spurs er det beste Liverpool har spilt så langt denne sesongen. John Arne Riise med bursdagsfeiring. Steven Gerrard om sine managere.

Ny toppscorer
To mål på to kamper gjør at Dirk Kuyt er Liverpools toppscorer i ligaen.  Nederlenderen begynner for alvor å finne seg til rette etter overgangen fra Feyenoord og sammen med Craig Bellamy synes han å være favorittparet til Rafael Benitez på topp.

Liverpool.no fikk noen få ord med spissen etter 3-0 seieren i går:  - Vår 2.omgang mot Tottenham er det beste vi har prestert så langt denne sesongen, mente Kuyt.  – Jeg er veldig glad for å kunne spille for en klubb som Liverpool og lengtet virkelig til både å spille og score for de helrøde.

- For øyeblikket er jeg på utkikk etter en leilighet og ser på alle måter frem mot resten av av 2006/07.  Jeg elsker å spille fotball og håper at vi kan vinne noe stort for supporterne denne sesongen.


Bursdag for John Arne
John Arne Riise er 26 år i dag, og feiret bursdagen på forhånd med en knallperle mot Tottenham på Anfield.  Den siste i en lang rekke med flotte scoringer for sunnmøringen i helrødt.  Vi stiller oss i køen av gratulanter!



- Tålmodighet vil gi tittel
I et intervju med klubbens hjemmeside sier Steven Gerrard at Rafael Benitez ikke er den typen manager som går rundt og klapper sine spillere på ryggen, i motsetning til andre ledere han har spilt under.  Liverpools kaptein tror uansett at Rafa er rett mann til å lede klubben og at han vil sørge for at ligatittelen kommer tilbake til den røde delen av Merseyside, så lenge man har tålmodighet.

- Det kan være at Rafa ikke er en mann som klapper deg på ryggen, mens andre legger armen rundt skulderen din.  Da Gérard Houllier var min manager var det hva jeg behøvde.  Jeg var en unggutt i en tropp med superstjerner.  Hvis du har en manager som tror på deg og gir deg sjanser, er det alt hva du behøver da du er ung.  Rafa er en perfeksjonist som hele tiden presser meg til å bli bedre.  Han er på meg hver dag, både med hva som er positivt og negativt.  Av og til behøver du en som kan si ”vent litt, dette er hva du har gjort galt i det siste”.

- Det er alltid store forventinger i en klubb som Liverpool.  Dess lenger vi må vente på å vinne ligaen dess mer press blir det.  Supportere sier til meg ”vinn ligaen for oss”, men det er ikke så enkelt.  Vi vil ta utfordringen men for øyeblikket er det et virkelig vanskelig trofé å vinne.  Våre rivaler blir sterkere for hver sesong, men hvis noen skal kunne bringe tittelen hit er det Rafa Benitez.  Han vet hva som behøves, han henter inn de rette spillerne og hans taktikk er riktig.  Han har vist at han kan gjøre det mot Manchester United, Chelsea og Arsenal.  Jeg er sikker på at dersom folk er tålmodige så vil vi lykkes.