- Bare et lite tilbakeslag

Manchester United endte Liverpools ubeseirede kamprekke i ligaen. Jamie Carragher ser imidlertid på dette som bare et mindre tilbakeslag. Cupbilletter også til fancardholdere.

Jamie Carragher karakteriserer i dag tapet for Manchester United på Old Trafford som kun et mindre tilbakeslag, etter at erkerivalene stoppet Liverpools 12 kamper lange ubeseirede kamprekke i ligaen i går ettermiddag. Han mener at kampen i går bare bekreftet hans mistanke om at Liverpool er bedre rustet til å utfordre Chelsea i det lange løp enn det United er.

Midtstopperen mener også at motstanderens kaptein, Gary Neville, krysset linjen for akseptabel oppførsel av en spiller i måten han feiret seieren på, ved å provosere Liverpool-supporterne etter kampslutt.

- Selvsagt var det veldig skuffende å tape en slik stor kamp, men vi tar med oss de positive aspektene videre. Når jeg ser ting i et større perspektiv, er jeg sikker på at Alex Ferguson heller ville ha vært i vår posisjon i dag. Vi har to kamper til gode på dem, og vi er fortsatt med i Champions League. Vi er fortsatt det laget som er best rustet til å utfordre Chelsea, og vi er fortsatt i en posisjon der vi kan vinne flere av de største trofeene, konkluderer scouseren i dagens Liverpool Echo.

- Vi hadde ikke problemer med Manchester United i hele tatt frem til i sluttminuttene. Det tegner godt for fremtiden. Selvsagt var alle langt nede i garderoben etter kampslutt. Vi kontrollerte jo kampen. Men ser jeg ett år tilbake i tid tapte vi mot Southampton, og det er en utrolig forskjell på denne klubben nå og da. Vi har all grunn til å være positive, legger han til.

- Måten Manchester United-spillerne feiret på etter kampen viste hvor mye dette betydde for dem. Spesielt med tanke på at kampen realistisk sett kun var en kamp om andreplassen. Dette er ikke sure oppstøt. Vi ville sikkert også feiret på samme måte, men det viser i alle fall at de har blitt mye mer bekymret for oss i ligaen nå enn de har vært på en stund.

Kritiserer Neville
Som vi tidligere har nevnt kan Gary Neville bli tiltalt av FA for å provosere Liverpool-fansen.

- Det finnes en linje for akseptabel oppførsel av en spiller, og jeg tror Gary Neville krysset den, sier Carragher om den saken.

- Jeg har hørt folk si at oppførselen kan forsvares fordi han måtte tåle mange mishagsytringer fra Liverpool-fansen, men sannheten er at han får disse mishagsytringene fordi han har oppført seg på denne måten i årevis. Det var slik alt dette startet, legger han til.

- Jeg føler det samme for Liverpool som Gary Neville gjør for Manchester United, og slik sett er vi veldig like. Men jeg oppfører meg aldri på en slik måte som han gjorde når vi scorer mot eller slår United. Dersom jeg hadde gjort det, ville jeg ha forventet like mye mishagsytringer fra deres fans, avslutter stopperen.

Carra kommenterer æresbevisning
Jamie Carragher benytter også sjansen til å kommentere at han i kveld blir beæret med utmerkelsen ”Freedom of Sefton”. Dette er den høyeste utmerkelsen en innbygger i bydelen Sefton kan motta, og Carragher føler seg selvfølgelig beæret.

- Dette er en stor ære for meg, og jeg ble meget glad da jeg fikk høre om det. Jeg vokste opp i Bootle, og bor fortsatt i en annen del av Sefton, så dette er stort for meg, sier Carragher, som nå residerer i Blundellsands.

Cupbilletter til overs
Liverpool FC melder i ettermiddag at de har billetter igjen til FA-cupkampen mot Portsmouth på Fratton Park på søndag. Disse blir lagt ut til alle sesongkortholdere i morgen, mens alle fankortholdere slipper til fra onsdag.