- Bare Sissoko har en sjanse til å spille

Slik svarte Rafael Benitez når han ble bedt om å beskrive skadesituasjonen til Mohamed Sissoko, Robbie Fowler, Daniel Agger og Dirk Kuyt foran Champions League-kampen mot Bordeaux.

Etter dagens poengdeling mot Blackburn begynte Rafael Benitez umiddelbart å fokusere på onsdagens Champions League-kamp i Bordeaux.

- Av våre skadde spillere, tipper jeg bare Mohammed Sissoko vil ha en sjanse til å spille i Bordeaux. Det blir for tidlig for Dirk Kuyt, Daniel Agger og Robbie Fowler, slo manageren fast til pressen på Anfield etter Blackburn-kampen.

- De skadde spillerne jobber nå sammen med legene og fysioterapeuten, men jeg er ikke så optimistisk med tanke på Bordeaux-kampen.

Når han ble bedt om å reflektere over Blackburn-kampen, valgte Rafa å beskrive de to omgangene som to helt forskjellige historier.

- I første omgang presset Blackburn oss hardt, og tvang oss bakover på banen. Det ble vanskelig å spille for oss, og vi tapte mange andreballer. Etter pause klarte vi å utnytte bredden mer, og skapte mange sjanser. Vi begynte også å vinne andreballene. Men Blackburn kunne ha stukket av med alle tre poengene på den store sjansen de fikk mot slutten, innrømmer spanjolen til Sky Sports.

- Når det gjelder målet vi slapp inn, så kom det etter svakt forsvarsspill av oss på venstresiden, kombinert med et godt innlegg når våre midtstoppere var ute av posisjon. Det var svakt å slippe inn et så billig mål av oss.

- Vi kan takke Craig Bellamy for utligningen. Jeg er glad på hans vegne, da scoringen var veldig viktig både for han og for laget som helhet. Nå blir det i alle fall slutt på alle skriveriene om når han vil gjøre sitt første ligamål for oss. Nå vil vel pressen i stedet fokusere på hvor mange han greier å score.

Hughes hyllet også Bellamy
- Jeg kan ikke si jeg er glad for at han fikk dette målet, og jeg følte vi klarte å nøytralisere han i lange perioder. Men jeg kan ikke glemme hvor fantastisk han spilte for oss i fjor, og han bidro sterkt til vår suksess da, uttalte Blackburn-manager Mark Hughes om målscorer Craig Bellamy etter kampen.

- Jeg tror han vil slå til her på Anfield, og denne scoringen vil hjelpe han i tiden som kommer.

- I første omgang syntes jeg vi spilte utmerket, med godt pasningsspill, gode innlegg og bra bevegelse. Jeg syntes vi ledet fortjent ved pause. I andre omgang ble Liverpool mer direkte i sitt spill, og overspilte midtbanen og fikk slått mange baller inn i vår 16-meter. Jeg var skuffet over måten vi slapp inn målet på. Vi slapp markering på en corner, og der var Craig og headet ballen i mål. Men det er slikt Craig gjør så bra, uttalte Hughes.

- Jeg syntes vi spilte modig i dag. Vi spilte mot Liverpool på Anfield uten å vise dem for stor respekt. Vi hadde en stor mulighet mot slutten hvor vi hadde sjansen til å få med oss alle tre poengene, avsluttet han.