- Benitez reddet karrieren min

Harry Kewell mener at Rafael Benitez reddet karrieren hans, ved å støtte han 100% gjennom skademarerittet. Nå satser han på å gjøre enda flere mål for Liverpool.

I gårsdagens intervju med liverpoolfc.tv uttalte Harry Kewell at hans karriere som toppspiller nesten sikkert ville ha vært over uten støtten han fikk fra Rafael Benitez i perioden hvor australieren gikk skadet.

Kewell har gått glipp av bare en av Liverpools siste 33 kamper. Dette står i sterk kontrast til slutten av forrige sesong, da vingen slet med en lyskeskade som tvang han av banen allerede etter 20 minutter i Champions League-finalen.

I sommer var det mange som trodde at den skadeforfulgte spilleren ville forsvinne fra Anfield, etter ikke å ha slått til som forventet etter £5M overgangen fra Leeds i 2003. Men Benitez hadde altså tiltro til Kewells egenskaper, og nå er venstreflanken ett av de første navnene på blokka når spanjolen setter opp laget.

Kewell selv er fast bestemt på å betale Rafa tilbake for tiltroen han har blitt vist av manageren.

- Uten støtten fra manageren ville trolig karrieren min ha svunnet hen. Har du ikke managerens og medspillernes tillit er du fortapt, konkluderer Kewell.

- Etter operasjonene mine i sommer reiste jeg hjem til familien, og de støttet meg også. Jeg er ingen hyggelig person å være sammen med når jeg går skadet, det vet jeg bedre enn noen. Det var en vanskelig periode, men de menneskene som betyr noe for meg støttet meg og jeg er takknemlig for det, forteller han.

- Spillere som har vært igjennom lignende skademareritt som meg har bevist at man kan komme tilbake sterkere enn noen gang, og det er det jeg sikter mot nå. Jeg ønsker å betale manageren tilbake ved å score enda flere mål for han og laget. Jeg ønsker å gjøre de tingene jeg vet jeg er kapabel til. Det er det driver meg, legger han til.

Kewell har gjort tre mål for Liverpool etter at han kom tilbake fra skaden. Nettkjenningen som huskes best er nok det spektakulære skuddet i derbyet mot Everton nylig.