- Bra tidspunkt for en semifinale

Luis Garcia mener at semifinalen mot Chelsea kommer på best tenkelige tidspunkt for Liverpool. Flere billetter til juniorfinalen.

Luis Garcia gjorde seiersmålet i semifinalen mot Chelsea i Champions League i fjor. Den lille spanjolen tror at de røde vil bli vanskelige å slå for London-laget nok en gang.

- Vi skaper alltid problemer for Chelsea. Mourinho frykter oss nok, for han virker meget anstrengt hver gang han møter oss. Semifinalen kommer på det best mulige tidspunkt for oss, og jeg tror ikke det er stor forskjell på lagene, uttaler 27-åringen i dag.

Chelsea vant den siste ligakampen mellom de to lagene med 2-0 på Stamford Bridge i februar, etter scoringer av William Gallas og Hernan Crespo.

Flere billetter til juniorfinalen
Liverpool FC har mottatt 250 ekstra billetter til den andre finalen i juniorcupen på City of Manchester Stadium på fredag. Avspark i Manchester er klokken 20.45 norsk tid. Billettene koster £4, og kan kjøpes gjennom billettkontoret på Anfield. Liverpool leder som kjent 3-0 etter den første kampen.

Billettkontoret stengt på lørdag
Ellers opplyser klubben at billettkontoret på Anfield blir stengt på lørdag, i forbindelse med semifinalen i cupen og en større computer-oppgradering.