- Carson må bort fra Anfield

- Scott Carson må komme seg bort fra Anfield skal han utvikle seg videre som keeper. Dette hevder Liverpool-keeperens kollega på landslaget, Tottenham-målvakt Paul Robinson.

Englands førstekeeper, Paul Robinson, oppfordrer nå sin kollega Scott Carson til å forlate Liverpool. Robinson mener at Carson må komme seg bort fra Anfield for å bli en seriøs utfordrer til rollen som førstekeeper på landslaget.

Robinson slår nemlig fast at trenden med at toppklubbene henter utenlandske keepere til Premier League hindrer utviklingen til de unge engelske målvaktene. Dette mener England-keeperen blir understreket ved at nasjonens tredjekeeper, Carson, måtte gå på utlån til Sheffield Wednesday for å få spilletid i den nylig avsluttede sesongen.

- Scott Carson vil bli en veldig god keeper i løpet av et par år om han får spille kamper. Han er 20 år gammel nå. Om dette betyr at han må forlate Liverpool permanent eller på lån er jeg usikker på, men for å komme videre i karrieren og utvikle seg som keeper må han gå til det skritt å sikre seg fast førstelagsspill, uttaler Robinson til et samlet britisk pressekorps.