- Crouch fortjener å starte

Steven Gerrard har tro på sin lagkamerat og mener han fortjener startplass. Konkurrent Wayne Rooney får dommen i morgendagens scan.

Etter å ha gjort fem mål på de tre siste landskampene, er det flere og flere som gjerne ser Crouch i startoppstillingen for England. En som definitiv vil backe den langstrakte spissen, er lagkamerat Steven Gerrard. England åpner mot Paraguay kommende lørdag, og Gerrard tror Peter kan skape en bra duo sammen med Michael Owen.

- Peter har hatt sine kritikere, men han har bevist at han kan score mål på dette nivået. Jeg syns han fortjener en startplass etter sine opptredener, ivrer Gerrard.

- Han har jobbet så hardt med spillet sitt hele sesongen, og nå høster han fruktene. Han er veldig vanskelig å spille mot dersom han får riktig service.

- Jeg mener han og Michael er den perfekte duo. Som midtbanespiller er det perfekt å spille med en spiss som går på løp og en annen som møter. Hvis Rooney ikke er tilgjengelig, er det godt å ha et annerledes alternativ, så hvis Rooney ikke er skadefri slipper vi å bekymre oss for Peters form.

Nettopp Rooneys skadesituasjon kan bli utslagsgivende for hvorvidt Crouch slipper til. Til tross for Crouch sitt hattrick sist, synes Rooney å være et udiskutabelt førstevalg sammen med Owen. Engelsk media gikk nær amok etter å ha kunnet presentere bilder av Rooney i trening med ball i dag, mens Sven Göran Eriksson ønsker å vente til United-spilleren har gjennomgått en ny scan. Den vil bli tatt i Manchester i morgen.

- Jeg syns det har vært sagt så mye om Rooney, la oss vente til i morgen ettermiddag eller torsdag morgen, ber svensken til sulteforete engelske tabloider.

- Han ser bra ut, veldig bra, men la spesialistene få si sitt i morgen.

Eriksson bekrefter at det er Jermaine Defoe som må bli dersom Rooney mot formodning skulle måtte kaste inn håndkleet.