- Crouch må bli bedre

Rafael Benitez sier at Peter Crouch må fortsette å utvikle seg som fotballspiller. Steven Gerrard støtter John Terry som ny kaptein for England.

Rafa med brannfakkel til Crouchie
Peter Crouch startet på benken mot Maccabi Haifa på onsdag, noe som nok overrasket mange.  Rafael Benitez sier nå at den lange spissen ikke bare må være fornøyd med at han spiller for Liverpool og det engelske landslaget, men at man må fortsette å bli bedre.  Manageren gir med andre ord et utvetydig utsagt om at Peter må være på tå hev dersom han fortsatt skal være i startoppstillingen på Anfield.

- I år, så er Peter mer moden og behøver å forstå hva det betyr å spille for Liverpool, sier Rafa. 

– Folk sa før han ble kjøpt at han ikke var god nok for oss.  Etter en stund var han imidlertid på landslaget og nå vet folk hvor god han er.

- Det er imidlertid ikke nok.  Han må fortsette å bli bedre, siden han har et stort potensial.  Du må alltid prøve å bli bedre.  Han må forstå hvor viktig det er å score mål, å legge opp til mål og jobbe hardt for en klubb som denne, og jeg tror han forstår alt dette.

- Han må bli bedre på en del områder, og samtidig fortsette å gjøre det han er god på.


Steven ikke bitter
John Terry og Steven Gerrard hadde begge stor støtte da den nye manageren Steve McClaren skulle velge sin nye kaptein.  Valget falt altså på midtstopperen til Chelsea, mens Liverpools midtbanemotor vil fungere som visekaptein.  Hvis Gerrard var veldig skuffet skjulte han det godt i etterkant.

- Jeg vil gjerne graturlere John med at han er blitt Englands kaptein.  Jeg er sikker på at han vil gjøre en glimrende jobb.  Han er en fantastisk leder for Chelsea og har alt som skal til.

- Jeg er også fornøyd over å ha blitt utnevnt til visekaptein av Steve McClaren.  Jeg er takknemlig for at Steve tok seg tid til å ringe meg å informere meg om avgjørelsen.

- Det er mange kapteiner i den engelske troppen og jeg vet at vi alle vil gi 100% støtte til Steve og John.