- De etablerte må finne formen

Gerrard, Alonso, Carragher og Hyypiä er blant de etablerte spillerne som ennå er et stykke unna toppformen. Rafa tror Liverpool vil komme sterkt når disse finner tilbake til gamle takter.

Rafael Benitez mener at de etablerte stjernene på hans lag nå må ta et krafttak for å få Liverpools sesong på rett kjøl. Manageren nekter å legge skylden for den svake sesongstarten på sine nyinnkjøpte spillere.

Etter helgens poengdeling mot Blackburn mener spanjolen tvert i mot at det er de etablerte, gamle traverne som sliter med å finne formen. Og så snart de gjør det, tror Rafa at de røde vil vise sitt sanne jeg.

- Noen av de etablerte spillerne er et stykke unna toppformen. Jeg har tidligere sagt at vi nok må vente til ut i november før vi er på vårt beste. Det er flere årsaker til dette, uttaler manageren til Liverpool Echo i dag.

- Ser man på laget vårt i Blackburn-kampen, hadde vi samme forsvarsrekka som vanlig, og Xabi Alsono foran dem. Dette er spillere som presterte svært bra i fjor. Vi benytter de samme spillerne, men vi har ikke klart å finne den rette balansen når vi angriper. Som mot Galatasaray var vi sårbare for kontringer, slår han fast.

- Jeg er skuffet over hva vi presterte på lørdag, men i en halvtime i andre omgang spilte vi meget bra fotball, der vi angrep med støtte fra publikum. Problemet var at vi utspilte Blackburn i kun en halvtime, når vi vet vi må gjøre det i hele kampen. Men det er positive elementer jeg tar med meg videre fra denne kampen også. Det var bra at Craig gjorde mål, og til tider spilte vi som sagt bra, legger han til.

- Vi har fått en vanskelig start på sesongen, men vi vil bli bedre. Jeg har tro på det, for jeg vet vi har gode spillere som kan bedre enn dette. Kanskje må vi bli mer tålmodige i spillestilen vår. Det kan ta tid, meg jeg er sikker på at vi kan gå til topps.

Flere nøkkelspillere vil mangle mot Bordeaux
De røde setter kursen mot Frankrike i morgen, men vil mangle flere nøkkelspillere i kampen mot Bordeaux.

- Jeg er optimist med tanke på skadene til Kuyt, Agger og Fowler, men jeg betegner dem stadig som tvilsomme til denne kampen. For øyeblikket er jeg imidlertid mest bekymret for Mohamed Sissoko, som fortsatt får behandling for ankelen sin, uttaler Rafa til Echo.

Det er verdt å merke seg at dette er stikk i strid med signalene samme mann ga etter kampen lørdag ettermiddag.