- De ti neste dagene vil forme sesongen

Rafael Benitez ser fram mot storkamper i liga, FA-cup og Champions League. Spanjolen ber samtidig om fair play. U18-laget slo Manchester United.

Etter at Liverpools førstelag i går klarte å snu det som kunne blitt begynnelsen på en nedadgående trend, retter Rafael Benitez nå blikket mot framtida - nærmere bestemt mot de ti neste dagene.

- Perioden vi står foran nå, blir veldig viktig for oss. De tre neste kampene er vanskelige, men etter å ha møtt Arsenal, Manchester United og Benfica vil vi ha en klar oppfatning om hvordan sesongen blir for oss, sier Benitez.

Kampene han tenker på, er selvfølgelig tirsdagens ligakamp mot Arsenal, helgas FA-cupoppgjør med Manchester United og neste tirsdags mesterligamøte med Benfica.

Selv om dette er noe han lar være å tenke mye på, fordi det gir økt press, innser spanjolen samtidig enkelte brutale realiteter:

- Vi er avhengige av å bli minst nummer fire og kvalifisere oss for Champions League. Ellers henger vi ikke med økonomisk og i kampen om de beste spillerne, påpeker manageren.

U18-laget slo Manchester United
Craig Lindfield ble matchvinner da Liverpools U18-lag slo Manchester United 1-0 på Akademiet i går.

De røde gikk dermed fra tap mot et av topplagene, Blackburn, i forrige uke til seier mot et annet topplag i går.

Ifølge nettstedet The Liverpool Way var gårsdagens seier fullt fortjent etter en imponerende forestilling av de røde. Lindfield var for eksempel farlig frampå flere ganger, før han til slutt fikk hull på byllen:

Jordan Holmes slo et godt innlegg, som Lindfield headet kraftfullt i mål to minutter ut i andre omgang.

Men det sluttet ikke med det. Lindfield fikk flere sjanser til å øke ledelsen i en omgang der Liverpool spilte tidvis flott fotball.

Mot slutten slo derimot Manchester United tilbake, noe som tvang keeper Dave Roberts til å gjøre et par gode redninger. Sammen med det solide forsvaret, sørget rødtoppen for at de tre poengene ble værende på Merseyside.