- Endelig kan jeg si at jeg Liverpool-spiller

Mark Gonzalez etter en den etterlengtede overgangen til Anfield.

Etter mye om og men og fram og tilbake og skader og jusformaliteter som nå er å regne som historie, er chilenske Mark Gonzalez endelig klar for de røde.

- Dette er veldig spennende for meg. Det tok lang tid å få arbeidstillatelse, men nå har jeg den, og det er godt endelig å kunne si at jeg er Liverpool-spiller, sier den lynkjappe kantspilleren i et stort intervju med Liverpools hjemmesider.

Han forteller at han hele tida var litt i tvil om at overgangen ville gå i orden, men at han har tillit til dem som jobbet for hans sak.

Det han derimot ikke har vært i tvil om, er at han ønsket å gå til Liverpool.

- Jeg vet alt om klubbens tradisjoner og historie, forklarer han.

Ifølge ham sjøl er Premier League en liga som passer ham perfekt, samtidig som han er obs på forskjellene fra den spanske ligaen.

- Men det er enkelt å si at jeg passer inn. Nå vil jeg ut og bevise det, uke etter uke, sier Gonzalez, i noe som må karakteriseres som lovende uttalelser.

I omtale av sine egne styrker trekker "Speedy Gonazalez" sjølsagt fram farten, men også at han er flink til passere spillere og til å score mål.

Samtidig er det en kjent sak at spillere som skifter land og liga, kan slite med å tilpasse seg kulturen. Så ikke Gonzalez.

- Jeg elsker livet i Liverpool. Fra første dag har alle bidratt til å ønske meg velkommen. Det er en ære for meg å være i denne klubben, sier 22-åringen, som ydmykt tillegger at han fortsatt har mye å lære.