- Fansen ønsker ligatittelen

Steven Gerrard tror fansen ønsker ligatittelen fremfor at de røde forsvarer Champions League-triumfen. Rafael Benítez mener Gerrard er nesten den komplette spiller.

Dagen før Liverpool møter Manchester United tror kaptein Steven Gerrard at Liverpool-supporterne foretrekker at klubben vinner Premier League fremfor at de forsvarer Champions League-tittelen.
- Jeg antar at fansen vår vil bli gladere for Premier League-tittelen fordi vi akkurat har vunnet Champions League, sier Gerrard til skysports.com.

- Ligatittelen er den vi ikke har vunnet på en stund. Vi vet at Chelsea har en stor ledelse, men vi er bare halvveis i sesongen og verken oss eller United vil gi håp tittelmulighetene.

- Det er aldri mangel på nerver når United og Liverpool møtes, men kanskje ser folk annerledes på dette oppgjøret fordi vi ligger så nærme hverandre på tabellen.

- Når det gjelder poeng så er denne langt viktigere enn mange av de tidligere møtene.

- Gerrard er nesten komplett
Rafael Benítez legger ikke skjul på at han synes Steven Gerrard ikke er langt unna å være en komplett fotballspiller. Gerrard vil i morgen lede de røde ut på Old Trafford på jakt etter seier som vil føre Liverpool opp på 2.plass på tabellen. Jamie Carragher nevnte tidligere i uken at han ikke ønsket å bytte lagkameraten mot en annen spiller i verden. Nå lovpriser også manageren klubbkapteinen.
- Jeg liker ikke å snakke om at den eller den spilleren er den beste i verden, men Steven er én av dem, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har jobbet sammen med ham de siste 18 månedene og jeg kan se hvordan han har forbedret seg i løpet av den tiden. Uansett hvilken posisjon han spiller i, har han gjort en veldig god jobb og har gjort sin del for laget.

- Spillere kan alltid bli bedre, så det ville være galt å si at han er den komplette spiller, men har er veldig nær.