- Fulham ikke så defensive som Pompey

Rafael Benitez tror ikke Fulham vil legge seg så dypt og drive så mye uthaling av tiden i morgen, som Portsmouth gjorde i forrige hjemmekamp.

- Det har vært en slitsom uke, men det bør ikke være noe stort problem for oss, ettersom vi hadde fire mann som ikke var med til Tyrkia. Vi har hatt nok tid til å hvile.

Detter sier Rafael Benitez til liverpoolfc.tv foran morgendagens kamp mot Fulham. Manageren tror at Fulham vil være litt mer offensive enn Portsmouth i forrige hjemmekamp.

- Dersom de mot formodning skulle legge seg bakpå, må vi løse det problemet også. Vi vet at det vil skje i kamper mot oss. Mot Portsmouth klarte vi ikke å score, selv om vi hadde sjanser.

Rafa sier også at kaptein Steven Gerrard fremstår som en lykkeligere mann nå som han har funnet formen.

- Han spiller bedre, og det gjør laget bedre. To kamper i uken er ingen ideell situasjon for en fotballspiller, og man trenger hvile iblant. Spillerne ønsker å spille i alle kamper, men som manager må du ta upopulære avgjørelser. Spillere som blir hvilt kan bli veldig skuffet, men jeg tror de forstår hvorfor jeg gjør det. Gerrard er en spiller som kan spille i mange kamper på rad, men av og til kan han bli utslitt ettersom motstanderne er knalltøffe med han og Xabi hele tiden.

- Ulike posisjoner krever også ulik fysikk. Midtstopperne kan for eksempel spille flere kamper på rad, men for vinger, spisser og midtbanespillere er det mer løping i stor fart, og det krever mer.