- Glad på vegne av Robbie

Rafael Benitez var glad for tre viktige poeng mot Fulham, og ikke minst det faktum at tre av hans angripere scoret. Manageren bekrefter samtaler om ny kontrakt, men har ikke skrevet under noe.

Liverpool scoret fem mål for første gang i en ligakamp på Anfield siden man slo Ipswich 5-0 i den siste kampen i 2001-02.  På et lag som har fått mange overskrifter for å ha spisser som ikke scorer mål, fant Robbie Fowler, Fernando Morientes og Peter Crouch nettmaskene i en og samme kamp.  I tillegg scoret Stephen Warnock sitt første mål for Liverpool.  En glad manager frydet seg ikke minst på vegne av Robbie Fowler, som gjorde sitt første mål i sitt ”comeback”, mot den klubben han også scoret i debuten i 1993.

- Det var en fantastisk kamp for angriperne og laget, og det var veldig viktig å for oss å kunne se dem score.  Det var godt å se at Robbie Fowler, Fernando Morientes og Peter Crouch gjøre mål, og at Djibril Cissé var involvert i scoringer.  Det er veldig viktig for deres selvtillit.

- Det har gitt meg et hyggelig problem når jeg skal ta ut laget til neste kamp.  Det var viktig med tre poeng, og nå ønsker vi å ta tre poeng i neste kamp mot Newcastle på søndag.

- Vi ventet alle på at Robbie skulle score sitt første mål tilbake i Liverpool, og dette var lønn for alt arbeidet han har lagt ned.  Det var godt for supporterne, for laget og for Robbie.

Rafa kunne imidlertid avvise rapporter fra spansk media om at han hadde skrevet under en ny avtale som holder ham på Anfield til 2010.  Manageren innrømmet likevel at man er i samtaler om en ny kontrakt.

- Vi snakker om fremtiden.  Jeg har tre år igjen av min kontrakt slik at det ikke har noen hast.  Jeg har ikke skrevet under på noe.  Jeg har et fantastisk forhold til fansen og styret i klubben.