- God start på nyåret

John Owens var en lettet mann etter at Liverpool U18 startet 2006 på overbevisende måte. Everton jakter Anelka.

Liverpool U18 startet som kjent det nye året på best mulig måte, ved å vinne med samme sifre som seniorlaget, 5-3, over West Bromwich i Kirkby.

- Vi startet kampen virkelig bra, og vi hadde også bestemt oss for å gjøre en bra kamp etter juleferien. Noen ganger tar det tid å komme i gang igjen etter julen. Heldigvis skjedde ikke det i år, uttaler trener John Owens til Liverpool Daily Post.

- Det var en virkelig underholdende førsteomgang, der spillet bølget frem og tilbake, og det ble servert mye god fotball. Ved pause var nok både jeg og min kollega i WBA mest opptatt av å rette på de to lags defensive svakheter. Vi måtte tette igjen bak, og vi gjorde det, slår han fast etter at Liverpool kunne gå i garderoben med en 4-3 ledelse ved halvtid.

- Til slutt vant vi komfortabelt 5-3, men da vi lå under med 2-1 etter 14 minutter lurte jeg virkelig på hvordan dette kom til å ende. Noe av angrepsspillet som ble servert var fantastisk. Det var også flott at fem forskjellige spillere gjorde målene våre. Alle kom etter velregisserte angrep. Vi opptrådte veldig bestemt i og rundt straffefeltet.

Et annet pluss for Owens var at Robbie Threlfall var tilbake i forsvaret i denne kampen, og spilte sin første hele kamp etter å ha vært på sidelinja i flere måneder med en korsbåndskade i kneet.

- Robbie spilte fabelaktig. Meningen var at han skulle byttes ut etter en time eller 70 minutter, men han sa hele tiden at han følte seg ok, så han fikk spille hele kampen.

Everton vurderer Anelka
David Moyes har utpekt tidligere Liverpool-spiss Nicolas Anelka som sitt største transfermål i januar. Den 26 år gamle franskmannen spiller for tiden for Fenerbache i Tyrkia, dit han kom fra Manchester City for £7M for ett år siden.

Anelka skal nylig ha ymtet frampå om at han ønsker å returnere til Premiere League. Et ønske Moyes altså står klar til å etterkomme, i et forsøk på å styrke Everton-angrepet.

Anelka var 6 måneder på Anfield i 2002, på et låneopphold. Gerard Houller, som var manager på den tiden, valgte å ikke gjøre avtalen permanent da han hadde muligheten etter sesongslutt. I stedet gikk spissen til Manchester City for £13M.