- Gonzalez prøver for hardt

Mark Gonzalez har til gode å imponere i treningskampene så langt. Benitez mener han prøver for hardt, og forklarer den svake innsatsen med at vingen er stinn av trening.

Rafael Benitez mener at Mark Gonzalez prøver for hardt å imponere, og at det er grunnen til at han ikke har lykkes helt i treningskampene så langt. Gonzalez har vært på banen i tre av treningskampene, og har ikke klart å gjøre seg spesielt bemerket i noen av dem. Manageren har imidlertid klokkertro på at chileneren vil bli en suksess i tiden som kommer.

Benitez føler at det intense hardkjøret under treningsleiren i Sveits har påvirket spillerne, og har ført til at de har virket slitne under de to treningskampene mot Kaiserslautern og Grasshoppers. Harde økter på formiddagen i forkant av begge kampene, bidrog nok sterkt til dette.

- Alle spillerne vil dra nytte av dette hardkjøret når sesongen begynner. For øyeblikket kjemper Mark for å gjøre et godt inntrykk, men klarer det ikke. Han går hele tiden fremover, og ønsker alltid å sette fart på. Vi er ikke i tvil om at han er en kvalitetsspiller, men han må kjempe for plassen sin som alle andre spillere. Han er en topp spiller i en topp klubb, og han vil gjøre det bra, forsikrer Benitez til Liverpool Echo.

- Han har farten vi har vært på utkikk etter. Men for øyeblikket er han sliten fordi vi har trent så hardt. Om noen uker vil hans kvaliteter skinne igjennom, legger han til.

Gonzalez vil få en ny sjanse til å vise seg frem mot Mainz i morgen kveld. Dette er siste sjanse til å spille seg inn på laget til kvalik-kampen mot Maccabi Haifa i neste uke.

Sterkt lag mot Mainz
Liverpool Echo tror Benitez vil stille med et sterkt mannskap i startelleveren i morgen, og avisen har fått signaler om at Steven Gerrard, Peter Crouch og Jamie Carragher alle vil spille minst en time. Xabi Alonso gjør trolig også comeback etter ankelskaden som har holdt han utenfor treningskampene så langt. Daniel Agger kan også komme til å få spilletid, selv om også han sliter med en ankelskade. Fabio Aurelio spiller ikke grunnet strekkskaden i baksiden av leggen, mens Robbie Fowler håper å bli kvitt en mindre kneskade i tide til å rekke kampen.