- Håper tradisjonene blir med på flyttelasset

Rafael Benitez håper at man klarer å ta med seg tradisjonene og stemningen fra dagens Anfield til et eventuelt nytt stadion.

Rafael Benitez fryder seg over at Liverpool kan få en ny og større stadion snart. Samtidig anser spanjolen det som viktig at man klarer å ta med seg atmosfæren fra den nåværende banen.

- Det ville ha vært fantastisk om vi kunne få plass til flere supportere samtidig som vi beholdt den gode atmosfæren vi har på Anfield i dag. Klubben vil tjene mer penger med en ny stadion, og for fremtiden til klubben vil således dette være en god mulighet. Men vi ønsker å ta vare på visse ting, og jeg snakker da om de mange Liverpool-tradisjonene, uttaler Rafa til Press Association.

- Det er en del av disse tradisjonene å vinne kamper og å vinne trofeer, legger han til.

Manageren ønsker seg en snarlig avklaring på investor-spørsmålet, da dette trolig vil frigjøre transfermidler i tillegg til å finansiere en ny stadion.

- Dersom formann David Moores og daglig leder Rick Parry sier at den avtalen man har i sikte med DIC er en god avtale, så stoler jeg på dem. Selvsagt ville det ha vært best om dette ble avgjort så fort som mulig. Dersom formannen gir meg gode nyheter omkring dette, vil det hjelpe oss. Jeg er fornøyd med troppen jeg har nå, men kan vi forbedre den, så vil jeg gjøre det. Vi har noen navn på lista, i tilfelle det skulle skje noe.

Ellers sier Benitez at det er et styrketegn for britisk fotball at hele fem klubber er klare for 1/8-finalene i Champions Leauge – Manchester United, Chelsea, Arsenal og Celtic foruten Liverpool.

- Jeg er overrasket over at alle lagene fra Premier League gikk videre, ettersom nivået i Champions League er svært høyt. Det er gode nyheter for klubbene det angår, og forhåpentligvis får folk se Liverpool i finalen.