- Hurtighet er viktig

Rafael Benitez mener at det er umulig å gå til topps i Premier League uten hurtige angrepsspillere. Dirk Kuyt på scoringslisten mot Middlesbrough.

Rafael Benitez tror at hans Liverpool-mannskap nå besitter mer hurtighet enn hva tilfellet var for ett år siden, og at dette kan vise seg å bli en viktig faktor med tanke på å matche Chelsea i kampen om ligagullet. Karer som Craig Bellamy og Mark Gonzalez bidrar utvilsomt sterkt til dette.

- Det var av og til vanskelig for oss å spille på hurtighet i fjor, da vi kun hadde Djibril Cissé som var skikkelig rask. Nå har vi flere strenger å spille på, siteres manageren i The Sunday Mirror.

- Vi kan kombinere intelligensen til Peter Crouch og Robbie Fowler med farten til Mark Gonzalez og Craig Bellamy. Men det handler ikke bare som hurtighet. Den viktigste egenskapen er fotballforståelse, selv om man i moderne fotball ikke vil oppnå suksess uten fart i laget.

- En balanse av hurtighet og gode bevegelser er hva du trenger, samt spillere som er i stand til å utnytte disse kvalitetene. Det er viktig for alle lag med ambisjoner å ha ulike muligheter. I den kommende sesongen burde vi bli mye bedre på bortebane mot lag som står høyt på banen og lar oss få rom bak deres forsvarsrekke. Jeg tror vi kan vinne en del kamper den kommende sesongen, som vi ikke vant i fjor, avslutter Benitez.

Kuyt nettet mot Boro
Liverpool-linkede Dirk Kuyt gjorde det andre målet da Feyenoord slo Middlesbrough 2-0 i en treningskamp i Nederland i dag. Scoringen kom ti minutter ut i andre omgang.