- Ingen grunn til panikk for England

Panikken brer seg i det fotballgale England. Wayne Rooney og Michael Owen står i fare for å miste VM. Rafael Benitez mener imidlertid at Peter Crouch vil ordne brasene i duoens fravær.

Rafael Benitez mener Peter Crouch har kvalitetene som skal til for å lede Englands angrepsrekke under sommerens VM-turnering i Tyskland. Oppstandelsen er stor i England nå som det ser ut til at både Wayne Rooney og Michael Owen kan komme til å miste sluttspillet grunnet skader, men Liverpools spanske manager prøver å berolige bekymrede engelskmenn. Han insisterer på at Crouch i sin første sesong på Merseyside har bevist at han besitter den rette mentaliteten til å inneha en hovedrolle for England i verdensmesterskapet.

- Jeg mener Crouch er en meget god spiller. Vi vet alle hvordan han har håndtert presset etter alle kampene han gikk uten å score mål. Folk fokuserte på det hele tiden, men spilleren selv fortsatte bare å jobbe hardt videre. Etter den tid har han spilt bra og gjort 12 mål denne sesongen. Han har nok kvalitet og rutine til å lede angrepet til England, mener spanjolen.

- Han har den rette mentaliteten, og han er i stand til å ta ansvar. Crouch er rett og slett en spiller med selvtillit, legger han til i et intervju med Liverpool Daily Post.

Rush linkes til Walsall
Lokalpressen i Birmingham linker Liverpool-legenden Ian Rush til den ledige jobben som Walsall-manager. Etter at det ble klart at Walsall nå rykker ned i League Two fikk manager Kevan Broadhurst sparken, og Rush skal ikke være fremmed for tanken om å lede et ligalag igjen om han får sjansen.

Både Rush og tidligere spiss-kollega på Anfield, John Aldridge, var blant kandidatene da Broadhurst fikk jobben med å lede Walsall etter Paul Mersons avgang i februar. Aldridge skal imidlertid ikke lenger være interessert i jobben.