- Jeg er fokusert på finalen

Gerrard beholder fokus. Vantro mot avgjørelse i billettskandalen. Gonzalez ser frem til sommeren.

Gerrard har denne uken blitt far for andre gang, og har også blitt tatt ut i Englands VM-tropp. Kapteinen fastholder at han likevel greier å holde fokus på FA Cup-finalen på lørdag.

- Jeg syns det er hyggelige distraksjoner jeg har opplevd. Jeg greidde tydeligvis å komme med for England og alt gikk fint med fødselen, så formen er god og jeg ser frem til cupfinalen.

- Det er en massiv kamp og jeg fastholder bare fokus på den. Jeg vil egentlig ikke snakke om England før etter helgen. Jeg har et ansvar i å prestere godt til helgen og vil forsikre meg om at vi kan levere supporterne et trofé.

- Jeg syns at når man spiller for en klubb av denne størrelsen, er det en plikt å kunne plassere trofeer i kabinettet ved enden av sesongen, og FA-Cupen er en stor turnering.

- Det har vært en flott sesong og vil vil virkelig nyte kommende lørdag. Vi vet alle at det ikke blir så hyggelig dersom vi ikke vinner.

Billettskandalen engasjerer
Rafael Benitez mener FAs avgjørelse om ikke å lage erstatninger for stjålne billetter er urettferdig.

- De trenger å finne en løsning på dette. Vi har ikke råd til å miste de supporterne.

- Dersom du har støttet laget hele sesongen og har kjøpt billett fortjener du å være tilstede.

Dave Murphy fra Liverpools offisielle supporterklubb reagerer med vantro.

- Mennesker blir straffet for noe som var helt ute av deres kontroll.

- I disse tider kan billetter printes med strekkoder som kan scannes ved inngangene til stadion. Det ville gjort at vaktene med en gang så hvilke billetter som var stjålet og hvilke som var legitime kopier, og slik kunne de slippe inn de rette personene.

Saken engasjerer mange. Parlamentsmedlem Don Foster (liberal demokrat) har spurt statssekretær for kultur, Tessa Jowell, om å se på saken. Det er uansett vurdert som ekstremt usannsynlig at regjeringen skulle foreta seg noe.

Politiet har advart om å kjøpe billetter på svartebørsen, da de som blir tatt med stjålne billetter vil bli arrestert.

Liverpool FC har foreløpig ikke kommet med noen nye uttalelser i etterkant av FA sin bekreftelse på saken.

Gonzalez avslår andre klubber
Etter solid innsats for Real Sociedad denne sesongen, har flere klubber meldt sin interesse for utlånte Gonzalez. Sociedad har utvilsomt prøvd å overtale chileneren til å bli, men LFC har sagt tydelig fra om at vingen er ønsket på Merseyside fra til sommeren av. Heller ikke Gonzalez levner noen tvil om hvor han er på vei.

- Jeg er svært takknemlig overfor Real Sociedad og deres trener Jose Mari Bakero, men selv om de ville like at jeg ble værende, vil jeg dra til England for å slutte meg til Liverpool.

- Jeg venter nå bare på 30. juni da jeg vil motta papirene som sier at jeg kan spille og arbeide i England. Etter det er det neste steget åpenbart å komme i gang for Liverpool.

- Jeg har hele veien vært i kontakt med Benitez og Paco Herrera. De har vært oppdatert på min situasjon.

Mark Gonzalez har spilt elleve kamper og scoret 5 mål for Sociedad.