- Jeg er ikke aggressiv nok

John Arne Riise ønsker å bli tøffere i spillestilen. Hærverk koster Liverpool £50000. Hard konkurranse om Aurelio. Chat med Carragher.

John Arne Riise avslører overfor LFC Magazine at Steven Gerrard har bedt ham om å bli mer aggressiv. Nordmannen har til gode å pådra seg gult kort denne sesongen og han har aldri blitt utvist. 25-åringen har spilt 50 kamper for Liverpool denne sesongen og mot Portsmouth vil han spille sin 255.kamp for klubben.
- I mine fem sesonger i klubben kan jeg ikke huske mer enn et halvt dusin gule kort.

- Jeg har aldri blitt utvist i karrieren og jeg har nesten aldri fått gult kort. Jeg vet ikke hvorfor det er slik. Jeg takler og jeg gjør noen av de stygge tingene man gjør på banen for å oppnå resultater, men jeg ser ikke ut til å pådra meg gule kort slik andre gjør.

- Selv når jeg mislykkes med taklingene og gir bort frispark, ser det ikke ut til at jeg får kort. Jeg har ikke rykte på meg for å være en slik type spiller. De fleste vil se på det som en god ting, men jo mer jeg tenker på det desto mindre overbevist blir jeg.

- Jeg snakket nylig med Steven Gerrard om dette. Han sa at jeg måtte vise større aggressivitet i taklingene. Jeg ønsker å bli mer aggressiv samtidig som jeg fremdeles ønsker å gjøre tingene jeg kan bra og har gjort bra siden jeg kom til Liverpool.

- Jeg har alltid vært en avslappet og rolig type. Selv når det er hendelser på banen der alle stormer til for å delta, så ser dere at jeg aldri er involvert.

- Det er ikke slik at jeg er redd for å involvere meg, men jeg vet at det finnes 30 kameraer og at verden ser på. Dersom man gjør noe dumt, så ser enten dommeren eller kameraene deg. Nå for tiden slipper man ikke unna med noe.

Hærverk koster Liverpool £50000
Manchester Evening News melder at Liverpool må ut med £50000 for hærverk supporterne gjorde på Old Trafford under semifinalen i FA-cupen. Liverpool-fans skal visstnok ha ødelagt seter, vasker, toalett m. m. I tillegg skal det ha blitt skrevet ufine kommentarer på Old Trafford. Disse krevde rens og maling for å dekke over. Kostnadene for reparasjonene ble på hele £50000. Vanlig prosedyre er at semifinaleklubbene blir trukket for eventuelt hærverk gjort av supportere, når inntektene fra billettsalget fordeles.

Hard konkurranse om Aurelio
Skysports.com melder at Villarreal og Real Madrid har kastet seg inn i kampen om Fabio Aurelio. Brasilianeren blir fri agent til sommeren når kontrakten med Valencia utløper. Liverpool har fulgt spilleren i lang tid og håper å signere 26-åringen, men nå venter sterk konkurranse fra Villarreal og Real Madrid.

Chat med Carragher
Jamie Carragher vil fra kl. 17.00 i morgen svare på spørsmål på uefa.com chatroom.

Tidligere røde
Chester-manager Mark Wright har kommet til enighet med formann Stephen Vaughan om å forlenge oppholdet på Deva Stadium fram til minst 2008. Vingen Richie Partridge har blitt frigitt av Sheffield Wednesday.