- Kan bli vanskelig å benke Crouch

Benítez sier det kan bli vanskelig å utelate formspilleren. Sesongen er lang, så alle vil få spille. Moyes skryter av Liverpools spillerstall, men lover å gi tøff motstand.

Rafael Benítez innrømmer at det kan bli svært vanskelig å unnvære Peter Crouch i startoppstillingen i det 204.Merseyside-derbyet i morgen. Craig Bellamy, Robbie Fowler og Dirk Kuyt ønsker også å være blant de elleve utvalgte, men manageren presiserer at alle spillerne vil få sjansen i løpet av en krevende sesong.

Peter Crouch, med 11 mål på 14 kamper for England og tre nettkjenninger på fire kamper for Liverpool, har gått fra å bli latterliggjort på fotballbanen til å bli Englands store kjæledegge.

- Det skaper ikke et problem når spisser scorer mål, men som manager føler man at det er riktig tidspunkt å benytte en spiller med slik form, fordi han kan score med bakdelen i sin nåværende form.

- Man kan se at han har selvtillit. Han jobber virkelig hardt og scorer mål, ikke bare for oss, men også på landslaget.

- Det er vanskelig å si til en spiller som scorer mål, at han ikke får spille, men man må gjøre et valg. Det vil bli en vanskelig avgjørelse.

- Det er ikke lett å bestemme hvilke spillere som skal delta i kampene våre nå. Vi er sterke i alle posisjoner.

- Men Crouch spiller bra, han scorer mål og alle snakker pent om ham.

- Men jeg har snakket med ham og bedt ham om å være forsiktig. Han må holde bena plantet på jorda, men ikke alltid da. Han kan hoppe etter ballen! Men han er smart og forstår situasjonen.

- Han vet at han må fortsette å spille bra for å holde det gående slik, og han vet at det må jobbes hardt.

- Vi har omtrent 60 kamper i løpet av sesongen, og de neste tre månedene kommer vi til å spille to kamper i uka. Det er viktig spillerne forstår at vi vil bruke forskjellige spillere i de ulike kampene.

- Vi vil få skader, så det er viktig å ha mange gode spillere.

- Jeg husker den første måneden Peter var på Anfield. Alle snakket om ham og var kritiske. Jeg har alltid hatt stor tro på ham, og nå viser han folk at han er en god spiller og kan score mål.

- Jeg tror ikke han er type som scorer 30 mål pr. sesong, men han kan stå bak mange målgivende pasninger og holde bra på ballen.

Benítez innrømmer at han nå vet bedre hva Merseyside-derbyet dreier seg om. Han tapte det første, 0-1 på Goodison. Så har han vunnet de tre neste.
- Jeg var virkelig overrasket da jeg var involvert i mitt først lokaloppgjør. Jeg tenkte ”puh” er det alltid slik. Og jeg tapte. Jeg tenkte at en slik kamp vil være et problem, men jeg har lært mye nå. Vi vil være forberedt for denne.

- Men jeg er ikke fornøyd med troppen min ennå. Det har vært vanskelig å trene skikkelig. Kan vi vinne derbyet? Ja, men vi kan tape også.

- Vi kan vinne flere kamper i jakten på Chelsea, men jeg vil bli gladere i november når landskampene er over, slik at vi kan trene og jobbe sammen hele tiden.


- Vi skal gi Liverpool tøff motstand
Everton-manager David Moyes innrømmer at møtene med Liverpool alltid er vanskelige, men Liverpool har da også svært gode spillere.
- Vi har hatt det vanskelig fordi Liverpool-lagene vi spiller mot er veldig gode, sier Moyes til Sky Sports News.

- De har en fantastisk spillerstall, noen virkelig gode spillere. De har kjøpt spillere for å utfordre om ligatittelen.

- Vi respekterer det, og vi vet at Liverpool kommer til Goodison. Vi må gjøre det så tøft som vi kan.

- Dersom vi kan spille som vi gjorde mot Tottenham, så vil jeg være glad for det.

- De har en sterk stall. Det gjør at vi ikke kan vite lagoppstillingen. De er veldig gode.

- De har brukt mange penger på det. Det har ikke vi.