- Ligatittel vil bety alt for meg

Steven Gerrard innrømmer at han er misunnelig på John Terry som har løftet ligatrofeet de siste to sesongene. Nå bør det være min tur, uttaler han. Liverpool Legends direkte på Sky Sports.

Steven Gerrard har et stort ønske om å avslutte kommende sesong som ligamester. Liverpool-kapteinen innrømmer at har vært misunnelig når han har sett Chelseas John Terry løfte ligatrofeet de siste to sesongene. Nå mener Liverpool nr. 8 det er på tide at de røde kan henge med lenge nok i tetstriden til å virkelig kunne utfordre Chelsea om ligatittelen.

- Premier League-trofeet vil bety alt for meg. Det er det eneste jeg ikke har vunnet med liverpool, og det er en drøm å løfte det over hodet mitt, uttaler Gerrard.

- Det er et vidunderlig trofé. Når jeg har sett John Terry løfte det de siste to sesongene, har jeg vært glad på hans vegne, men det har vært misunnelse til stede fordi jeg selv ønsker å løfte det over hodet.

- Det er nå opp til alle andre kapteiner å sørge for at han ikke får gjort det for tredje gang. Vi ønsker å gjøre tittelkampen litt mer spennende neste år.

- Alle er enig i at vi forbedret oss svært mye forrige sesong, Vi klarte også å vinne et trofé. Det er veldig viktig for Liverpool. Ideen er nå å bli involvert i tittelkampen fordi vi har ikke vært det på lenge.

- Det er smertefullt for en spiller å ikke ha vært involvert i kampen om ligagullet på lang tid. Selvsagt leser man i avisen at Chelsea har handlet en spiller for £30M, men det er noe vi har måttet leve med de siste par årene. Jeg er også sikker på at det samme vil skje i fremtiden, men det er en utfordring for alle.

- Hvis man ser på det negativt og tenker at det er umulig å ta dem igjen, så vil det være det. Så vi må se positivt på det og ta det som en utfordring. Vi kuttet forspranget ganske mye sist, vi har forsterket stallen og vi må konsentrere oss om det vi driver med her. Vi tror ikke det vil gå lenge før vi kan ta dem igjen.

- Vi vil være klare når de første kampene sparkes i gang. Vårt hovedmål denne sesongen er Premier League. Jeg tror vi har en realistisk mulighet. Hvis vi forbedrer oss så fort som vi gjorde i fjor, har vi en god sjanse. Det kommer imidlertid til å bli tøft fordi Arsenal, Manchester United og Tottenham har blitt bedre. Jeg tror at tittelkampen denne sesongen blir den vanskeligste å ta del i.

Legendene direkte på Sky Sports
Liverpools legender deltar i North West Masters i kveld. Turneringen fra MEN Arena i Manchester kan følges direkte på Sky Sports 1 fra kl. 20.00. Manchester United, Manchester City og Everton er blant de øvrige klubbene som stiller lag.