- Mine spillere er ikke slitne

Tabloidpressen mente de så trøtthetstegn hos Liverpool i helgen. Påstander Rafa Benitez slår tilbake mot. Le Tallec og Fowler med cupscoringer.

Etter 5-3 over Luton insisterer Liverpool-manager Rafael Benitez at det ikke var et trøtthetssymptom at man slapp inn tre mål mot Championship-laget. Spanjolen mener at klubb-VM ikke har medført at hans spillere har blitt utmattet.

- Før vi dro til Japan sa alle at klubb-VM ville slite oss ut. Da det ikke skjedde, sa folk at juleprogrammet ville gjøre det. Vi svarte med å vinne tre og spille en uavgjort på fire kamper. Vi spiller fortsatt med stor energi, og mot slutten av kampen mot Luton skapte vi en rekke sjanser. Dersom du er utslitt er du ikke i stand til å jobbe så hardt som mine spillere gjorde i andre omgang, slår han fast.

- Nå har vi to uker med færre kamper, noe som betyr at spillerne kan få litt hvile. Vi prøver hele tiden å hvile spillere om vi kan. Vi vet så mye om spillernes fysiologi nå, at vi kan håndtere situasjonen, forsikrer han.

Ex-røde med scoringer
Utlånte Anthony Le Tallec gjorde Sunderlands siste mål i 3-0 seieren over Northwich Victoria i helgens runde i FA-cupen. Også Robbie Fowler viste gamle takter da han gjorde ekte hat-trick i første del av andre omgang, da Manchester City snudde 0-1 til seier mot vesle Scunthorpe United. Det siste av Fowlers mål kom fra straffemerket.