- Mitt livs største øyeblikk

Jermaine Pennant kan knapt tro at han spiller for klubben han drømte om som barn.

- Jeg er helt i skyene. Dette har jeg drømt om siden jeg var barn, så å komme til Anfield og spille i den røde trøya, er en drøm som går i oppfyllelse, lyder Jermaine Pennants første ord som Liverpool-spiller.

Til klubbens offisielle hjemmesider forteller han at hele familien hans er Liverpool-fans, noe som har forplantet seg nedover i slektsgreinene fra da besteforeldrene hans ble hektet.

- Faktisk fikk jeg min første Liverpool-drakt som fireåring. Min første helt var John Barnes, men seinere ble det Robbie Fowler, sier Pennant.

Nå får han altså spille sammen med sin store helt.

Da spiller det liten rolle at det også for ham har vært ganske så frustrerende å følge med på alle vendingene før overgangen endelig gikk i orden i dag.

- Øyeblikket da jeg fikk vite at overgangssummen var blitt akseptert, var det beste øyeblikket i livet mitt. Dette er den eneste klubben jeg ville ha skrevet under for, fastslår 23-åringen.

Foreløpig kan han knapt tro det som har skjedd ham, og han tror ikke det går ordentlig opp for ham før han er er på plass i treningsleiren i Sveits.

Med tanke på at Pennant var den spilleren som slo flest innlegg (457) inn i sekstenmeteren forrige sesong, er det mange som ser for seg et effektfullt samarbeid med hodesterke Peter Crouch.

- Han vil bli et godt mål for meg, og sjølsagt håper jeg å serve ham med innlegg. Jeg ser fram til samarbeidet, og det er jeg sikker på at han også gjør, sier Pennant.

Men forrige gang han forsøkte seg i en toppklubb, Arsenal, gikk det ikke så bra - verken på eller utenfor banen. Spilleren sjøl ønsker helst å se framover.

- Nå er jeg klar for utfordringen i en ny toppklubb. Jeg har spilt en masse kamper i Premier League, og jeg holder absolutt mål på dette nivået, mener den lenge etterlengtede forsterkningen på høyrekanten.