- Neppe min siste kamp for Benfica

- Dette var neppe min siste kamp for Benfica, uttalte Simao Sabrosa etter 2-0 seieren over Pacos de Ferreira. Supporter ble rik på langskudd.

Simao Sabrosa tror ikke han har spilt sin siste kamp for Benfica. Liverpools kommende motstander i Champions League vant 2-0 over Pacos de Ferreira i går, og pressen hadde på forhånd gjort et stort poeng av at dette kunne være den ettertraktede vingens siste kamp for klubben.

- Jeg tror neppe dette var min siste kamp for Benfica. Jeg er profesjonell, og har en kontrakt her til juni 2010. Alle er klar over situasjonen, men det er opp til Benfica å bestemme hva som skjer. Akkurat nå skjer det ingenting, uttalte 26-åringen selv om transferryktene etter kampslutt.

Rik på langskudd
En Liverpool-supporter vant £25 000 (ca. 300 000 kr) i helgen, etter at han før sesongstart satte penger på at Xabi Alonso ville score fra egen banehalvdel i løpet av sesongen!

Alonso satte inn Liverpools siste scoring i 5-3 seieren over Luton fra om lag 60 meter, etter at vertenes keeper hadde vært fremme på en corner fire minutter på overtid.

Adrian Hayward (42) hadde satt hele £200 (ca. 2 400 kr) til 125 i odds på at spanjolen ville score med et slikt langskudd, etter at han hadde lagt merke til at Alonso hadde prøvd med flere skuddforsøk fra egen banehalvdel i forrige sesong.

- Etter at jeg plasserte veddemålet har jeg hele tiden hatt en følelse av at det kom til å skje når motstanderens keeper kom opp for en corner i en cupkamp, uttaler Hayward til Daily Mail.

- Jeg kunne nesten ikke tro det da Luton fikk en corner på overtid, og keeperen begynte å løpe oppover banen. Jeg holdt på å besvime. Når ballen rullen over streken, gikk jeg berserk, sier Hayward.

Og vi tror han!