- Pessimismen brer seg

Xabi Alonso innrømmer at stemningen i klubben ikke er god. Southgate fornøyd med poeng. Sterk seier for U18 mot Blackburn borte.

Liverpool har kun maktet å ta to av 21 mulige poeng på bortebane i ligaen denne sesongen. De røde ligger 16 poeng bak Manchester United etter kun 13 kamper. Xabi Alonso innrømmer at nå begynner pessimismen å bre seg blant Liverpools spillere.
- Kampen om tittelen blir vanskeligere og vanskeligere for oss, sier Alonso til skysports.com.

- Ikke bare på grunn av poengavstanden, men grunnet atmosfæren jeg ser i klubben.

- Jeg ser pessimismen, og slik sett vil det bli veldig vanskelig å komme tilbake.

- Vi greier ikke å vinne tre kamper på rad, og vi er ikke i stand til å overføre den gløden i Europa til ligakampene.

- Jeg vet ikke om det er noe psykisk, men vi er veldig bekymret.

Southgate fornøyd med poeng
Middlesbrough-manager Gareth Southgate var fornøyd med ett poeng, men ikke med spillet i gårsdagens kamp. Han ble også imponert av Liverpool.
- Jeg vet at de har tapt mange botekamper, men det var kamper mot Arsenal, Chelsea og Manchester United. Liverpool er fremdeles et topp kvalitetslag, uttaler Southgate.

- De hadde Peter Crouch på benken. Det viser lagets slagkraft. Det beste fra dem vil komme utover i sesongen.

- Det er derfor vi ikke må undervurdere verdien av dette poenget for oss. Jeg vil ikke si at vi spilte bra, men jeg er fornøyd med evnen til å stå på og innsatsen til mine spillere.

- Man må berømme evnen vår til å komme tilbake etter motgang, for vi møtte et førsteklasses lag. Vi skapte problemer for dem til tider i første omgang, men vi klarte ikke å holde godt nok på ballen. Vi var heller ikke stor nok trussel når vi gikk angrep.

- Spillerne ga alt, og jeg kan ikke forlange mer enn det.

Sterk seier for U18
Liverpool U18 vant 1-0 borte mot Blackburn U18. Kampens eneste mål kom ved Ray Putterill fem minutter etter pause. Dette var kun lagets andre seier for sesongen. Etter ti kamper uten seier, står nå John Owens’ mannskap med to seirer på de tre siste kampene. Blackburn innehar 3.plassen på tabellen, mens Liverpool avanserte fra 9. til 8.plass da Everton kun fikk uavgjort mot bunnlaget Stoke. U16 spilte for øvrig 2-2, også det mot Rovers.