- Psykologisk viktig seier

Garcia er ikke i tvil om at gårsdagens fortjente seier mot Chelsea var en viktig psykologisk seier. Liverpool TV og gjensyn med 4-4 mot Everton på skjermen i morgen.

Et Liverpool som valgte å bruke bredden i stallen mot forrige sesongs seriemestere i Community Shield i går, virket plutselig å ha tatt på seg syvmilsstøvlene, etter at de slet seg til 2-1 mot Haifa i kvalik til Champions League bare noen dager tidligere.

De røde er foreløpig den eneste klubben, bortsett fra Barcelona, som har slått Chelsea i to kamper på rad. En liten fjær i hatten selv om gårsdagens ikke var spesielt viktig å vinne for seierens skyld. Det deles ikke ut tre poeng før lørdag mot Sheffield United. Det var likevel en viktig seier av andre årsaker. Scouserne liker å stikke to fingre i været til London og Chelsea. De er vår argeste konkurrent. Kanskje like viktig er at det også gav en del viktige svar etter til dels rufsete spill mot Maccabi Haifa. Med flere spillere opptatt med landslagssfotball de neste dagene var det deilig å få en bekreftelse på formen før ligastart.

Luis Garcia er en av dem som mener dette gir oss et psykologisk fortrinn både i forhold til helgen og i forholdet til rivalen fra Stamford Bridge.

Til Skysports.com sier Luis at Liverpool med dette viser at de er klare til seriestart og at Liverpool igjen viser muskler i forhold til Chelsea.

- Liverpool er allerede en seriøs utfordrer til Chelsea og det vil vi også være denne sesongen. Vi er et sultent lag med mange ambisiøse spillere. Store navn er ikke alltid en garanti for suksess. Chelsea er et topplag, men som vi så søndag – The Blues er ikke uovervinnelige.



Mye rødt på SportN i morgen
I morgen blir det helt sikkert gjensyn med søndagens kamp og kommentarer og synspunkter fra tidligere spillere og ekspertkommentatorer på Liverpool TV. Sendingen starter klokken 16.00 og varer frem til 19.00. Senere på kvelden, på samme kanal, blir det gjensyn med 4-4 kampen mellom Everton og Liverpool i 1991. En kamp og resultat som gir alle røde ambivalente følelser med tanke på King Kennys avskjed kort tid senere. Opptaket starter uansett klokken 21.00.

For de fotballinteresserte er det også to interessante programmer på skjermen i kveld. Dokumentaren ”Hooligans” vises på ViaSat Explorer (22-23.00) og TV2 sender ”Groundhopper” klokken 22.35.