«Rafa» ser igjen framover dagen derpå

Liverpools manager velger å fokusere på framtida framfor å snakke om fortida. Ny dato for dame-semifinale.

Torsdag i forrige uke hadde vi omtrent den samme overskrifta - ««Rafa» ser framover dagen derpå» - men da etter mesterliga-miseren mot Benfica.

- Spillerne er skuffet over det som har skjedd, men dette får vi ikke gjort noe med. Derfor må vi bare se fram mot kampene som kommer og forsøke å endre problemene vi har, sa Benitez da.

Etter at nok et tap er et faktum, velger Rafael Benitez fortsatt holde blikket stivt festet framover.

- Det har vært en dårlig uke for oss, men jeg sier alltid det samme: etter søndag kommer mandag og en ny uke for oss til å få skikk på ting, formulerer han seg.

Etter et lite blikk over skuldra - for å konstatere at førsteomgangen mot Arsenal var elendig, mens den andre var ok - retter manageren fremad. Første skjær i horisonten er Fulham-kampen på hjemmebane.
 
- Spillerne ønsker desperat å vinne denne kampen og å komme tilbake på vinnersporet, slår spanjolen fast.

Selv om han ser framover, ønsker han ikke å spå. Heller ikke om hvem som til slutt stikker av med andreplassen i ligaen.

- Manchester United er et godt lag og det vil bli vanskelig å hente dem igjen nå. Men hvis vi slår Fulham, vil vi komme mye nærmere. Så får vi se, nøyer han seg med å si.

Når det gjelder den kanskje heteste poteten i Liverpool-miljøet om dagen, nemlig at spissene ikke scorer mål, har manageren fortsatt ikke mistet trua på at det kan snu.

- Vi fortsetter å skape sjanser. Mot Charlton hadde vi 30 sjanser til å score, så kanskje trenger vi litt mer flaks. Spissene er gode nok til å score mål, og det tror jeg de vil gjøre. Forhåpentligvis allerede mot Fulham, sier «Rafa».

Damenes semifinale spilles søndag
I likhet med dagens reservelagskamp, ble semifinalekampen mellom Liverpool og Leeds' damelag utsatt på grunn av dårlig vær.

Nå er det klart at kampen vil bli spilt søndag klokka 16, på Guiseley AFC's Nethermoor Park.