- Real er misunnelige

Fernando Morientes avslører misunnelige Real Madrid-stjerner. Steven Gerrard topper børsene. West Hams manager Alan Pardew håper på friske spillere.

Til tross for massiv pengebruk har de hvitkledde fra Madrid slitt de siste sesongene. Samtidig har Liverpool vunnet Champions League, Super Cup og står nå klare for finale i FA-Cupen. I følge Fernando Morientes er flere av Madrid-stjernene misunnelige på sin gamle lagkamerat.

- Det er sant at Madrid ikke har hatt noen god periode de siste årene, og folkene jeg har kontakt med der, som Casillas og Salgado, de er misunnelige.

- Jeg har fått telefoner fra dem og fra Raul og andre venner som fremdeles er i klubben. De har ikke akkurat vist sin sjalusi, men kanskje er de misunnelige fordi jeg spiller for denne klubben som har så godt rykte i Spania.

- Liverpool har et bra rykte i Spania, det har de alltid hatt. De er litt misunnelige på suksessen vi har hatt. De har ikke spilt finaler på tre år – og har ikke vunnet medaljer, mens vi har vært til mange finaler. De sier de er glade på mine vegner, men de kanskje de også er litt misunnelige.

Spanjolen går en usikker sommer i møte, og det blir spekulert i om en retur til Real Madrid kunne være aktuelt. Som vi skrev tidligere ønsker imidlertid Morientes å bli og bevise sine kvaliteter.

- Selvsagt vil jeg alltid bli koblet til Madrid, på samme måte som Gerrard og Carragher med Liverpool. Jeg hadde 14 fine år i Spania, men jeg har ikke planer om å vende tilbake dit som fotballspiller. Jeg kom til England fordi jeg, på dette stadiumet av karrieren, så en mulighet til å berike meg selv som spiller og person.

Gerrard topper børsene
Etter en ny stor sesong for 25-åringen kan Gerrard finnes på toppen av flere spillerbørser. På TV2 Nettavisen har han havnet fremst i konkurranse med samtlige Premier League-spillere. Gerrard endte på et snitt på 7,58, sammen med seks uttak til rundens lag. Bak ham fulgte Rooney og Henry. Både Gerrard og Carragher (6,91) er tatt med på samme nettavis’ årets lag.

Her på liverpool.no er han, med én kamp igjen å spille, på topp med 7,38 i snitt. Bak ham følger Carra og Alonso med henholdsvis 6,98 og 6,91 i snitt. Sammen med det sterke snittet medfølger 14 utnevnelser som Liverpools beste. Dette gjennom de 47 kampene han har spilt så langt i år.

Pardew venter på friskmeldinger
Dean Ashton og Matthew Etherington sliter med henholdvis strekk og ankelskade. Ingen av de to trente i dag heller, men manager Alan Pardew nekter å avvise finalesjansene deres. Dersom de to ikke blir klare er Bobby Zamora og Shaun Newton sannsynlige erstattere. Pardew har ikke flere skadebekymringer, men må bestemme seg for hvem han skal velge av Lionel Scaloni og Anton Ferdinand på høyreback. Den walisiske landslagsspilleren Carl Fletcher forventes å fortsette på den sentrale midtbanen til fordel for suspenderte Hayden Mullins.

West Hams foreløpige tropp: Hislop, Ferdinand, Gabbidon, Collins, Konchesky, Benayoun, Reo-Coker, Fletcher, Etherington, Ashton, Harewood, Walker, Scaloni, Ward, Dailly, Newton, Reid, Sheringham, Katan, Ephraim.