- Selvtilliten er fortsatt der

Rafa mener at tapet på Old Trafford ikke vil ha noen negativ virkning foran møtet med Portsmouth. Xabi Alonso har skjønt alvoret i FA-Cupen. Carra er 28 i dag.

- Vi spilte bra
4.runde mot Portsmouth i morgen er den første av hva som kan bli åtte kamper på 28 dager.  Liverpool tapte sin kamprekke uten tap mot Manchester United, men manager Rafael Benitez tror ikke det vil svekke den selvtilliten man hadde opparbeidet seg før smellen på Old Trafford.

- Når du har en rad kamp hvor du vinner og vinner, vet du at det må ende snart.  Men vi tapte ikke fordi vi spilte dårlig.  Vi har analysert kampen og vi gjorde én feil.

- Det viktigste nå er at vi fortsetter å spille med selvtillit, og vi kan gjøre det siden vi har spilt bra som et lag.  Lag spiller fortsatt med selvtillit og vi vet vi kan slippe inn mål og likevel vinner kamper.  Det vil likevel være bra å ta føringen og sørge for å holde buret rent.

- Vi vil reise til Portsmouth med mye tro og samtidig ha mye respekt for dem.  Portsmouth har hentet inn mange nye spillere og de har en god lagånd.  Jeg vet at Portsmouth tapte 5-0 mot Birmingham sist helg, men før de slapp inn det første målet hadde de tre gode sjanser.


Cupsjokk for Xabi
Xabi Alonso innrømmer at tapet mot Burnley i FA-Cupen forrige sesong kom som et sjokk på ham, og da i første rekke reaksjonen fra fansen.

- Da vi tapte forstod jeg ikke helt hvor viktig denne cupen var og hvor mye den betydde for folk.  Jeg kjente til ryktet som FA-Cupen hadde, siden jeg pleide å følge den hjemme i Spania og se på semifinalene og finalen på Wembley.  Du kunne se at det var noe spesielt, men helt hvor spesielt det er sank først inn etter tapet mot Burnley.

- Folk i byen fortalte meg, ”dette er FA-Cupen”.  ”Dere skulle ikke ha tapt den kampen, det skal bare ikke skje at Liverpool blir felt på det første hinderet.”  Jeg ble virkelig overrasket over hvor dypt dette stakk.

- For meg vil den beste måten å glemme hva som skjedde mot Burnley å sørge for at fansen kan følge oss så lenge som mulig denne gangen.  Hvis man blir ferdig med byggearbeidet i tide kan det til og med bli en finale på Wembley til slutt.  Det vil gjøre det ekstra spesielt.


Bursdag for Carragher
Jamie Carragher fyller 28 år i dag.  Gratulerer med dagen, Carra!