- Steven forlater ikke Liverpool

Rafael Benitez tror ikke Steven Gerrard forlater Liverpool til sommeren, trass i interessen fra Juventus. Billetter til den andre juniorfinalen.

Liverpool-manager Rafael Benitez er overbevist om at Steven Gerrard ikke kommer til å forlate Anfield til sommeren, trass i ryktene om at Juventus er ute etter midtbanespillerens tjenester.

- Gerrard er lykkelig her. Ingen er mer hengivne til klubben enn han. Han trives her, og har slått seg til ro, konstaterer spanjolen.

Rafa ser ikke bort i fra at Gerrard vil søke nye utfordringer en gang i fremtiden, men uansett ikke til sommeren.

- Kanskje vil han forlate klubben en gang i fremtiden, etter at han for eksempel har vunnet Premier League tre ganger. Da kan han kanskje søke nye utfordringer i utlandet. Men du ser det på spillet hans nå, at han ikke ønsker å spille andre steder for øyeblikket, slår han fast.

Billetter til juniorfinalen i Manchester
Billettkontoret på Anfield opplyser at billettene til andre kamp i juniorfinalen mellom Manchester City og Liverpool på City of Manchester Stadium fredag 21.april legges ut for salg i morgen. LFC har mottatt 500 billetter til denne kampen, og disse koster £4.