- Stevie kan bli best i verden

Jamie Carragher har rosende ord først og fremst til Steven Gerrard, men også Daniel Agger. Rafael Benitez berømmet spillernes allsidighet mot Manchester City.

Carra om Gerrard
Jamie Carragher sparer ikke på konfekten når han uttaler seg om lagkameraten Steven Gerrard, og mener at midtbanespilleren er god nok for hvilket som helst lag i verden.  Gerrard har både scoret og vært Liverpools fremste spiller i de to siste kampene mot PSV og Manchester City, og Carra mener at man ikke skal sammenligne med toppscoreren Steven Gerrard fra forrige sesong.  Jamie synes også det er for tidlig å felle noen dom over denne sesongens Liverpool, hvor han roser det bidraget som Daniel Agger har gitt til midtforsvaret.

- Jeg mener at Stevie kan bli den beste spilleren i verden, og jeg sier ikke det bare fordi ham er min kompis eller fordi han spiller på Liverpool, forklarer Jamie Carragher.

- Jeg sa forrige sesong at jeg ikke ville ha byttet ham med Ronaldinho, som i likhet med Kaka er en stor spiller, men jeg ville ikke byttet ham heller med Stevie.  Jeg tror ikke at dersom du tar Steven Gerrard ut av laget og setter inn en av disse, så vil de bidra med mer enn ham.

- Han kan ikke gjøre stor mer.  Han er blitt årets spiller, han har vært kaptein for laget som vant Champions League og han har scoret i finalene i Champions League, FA-Cupen, Ligacupen og UEFA-Cupen.  Du kan ikke forvente stort annet, annet enn at han får hendene på Premier League trofeet før han slutter i Liverpool.

- Han ville komme med på hvert lag i verden, og han er uten tvil god nok til å være med på en utplukket beste 11’er.

- Mot Manchester City synes jeg Stevie, og ikke bare på grunn av scoringen, var outstanding og med klar margin var banens beste.  Selv før pause, da vi slet, var han over alt.

- Det har vært mye snakk om at han ikke har scoret mål, men han synes å ha funnet tråden igjen nå.  Han er imidlertid en midtbanespiller, og burde bli vurdert for sitt generelle spill og ikke antall mål.

- Vi håper nå at vi er i ferd med å finne formen fra forrige sesong, men det er ikke noe som er verre enn å snakke om det og ikke gjøre noe med det.  Vi kan vurdere det ved enden av sesongen, men det blir vanskelig å følge opp hva vi gjorde i fjor. 

- Hvis vi kan nærme oss 25 ganger med buret rent vil det være bra.  Det er tilsvarende for angriperne, de ønsker å ha en scoringsratio på et mål i annenhver kamp og vi burde holde tett annenhver kamp i gjennomsnitt.

- Det er tett rundt oss på tabellen og dersom vi får et godt resultat på onsdag kan det bringe oss nærmere topp fire.

- Daniel Agger har kommet inn og gjort det glimrende, sier Carra når han blir spurt om sin midtstopperkollega.  – Det er en vanskelig posisjon å spille i siden, i likhet med en keeper, dersom du gjør en feil vil det trolig medføre et baklengsmål.  Derfor har han greid seg utmerket.

- Helt siden han har kommet inn har han lignet en tradisjonell midtstopper for Liverpool, og da snakker vi om dagene med Mark Lawrenson og Alan Hansen.  Han er veldig god med ballen.


Mer sjonglering for Rafa?
Liverpool spilte 3-5-2 i den første timen mot Manchester City, da Rafa Benitez følte at han måtte omrokkere på et lag som var utsatt for skader.  Ingen nye er ventet å bli friskmeldt innen onsdag, men Luis Garcia og Jermaine Pennant vil ha nytt godt av spilletiden de fikk mot City.  Det er likevel trolig at Rafa igjen kan komme til å benytte seg av spillere i andre posisjoner enn de er vant til, og manageren roser innsatsen disse gjorde i seieren på lørdag.

- Vi hadde mange spillere i uvante posisjoner.  Luis Garcia var ikke 100% kampklar, men måtte spille, og vi greide å takle det takket være våre spisser og midtstoppere.