- Stol på Moores

Kenny Dalglish mener supporterne trygt kan stole på at David Moores vil selge LFC til rett kjøper. Rafa med bedre statistikk enn Arsene Wenger og Alex Ferguson.

King Kenny støtter overtakelse
Dubai Investment Capital, DIC, studerer i disse dager regnskapsbøkene til Liverpool Football Club, men tanke på å sluttføre en overtakelse som man i prinsipp er enig med eier David Moores om.  Pakken er regnet å være verdt om lag £400M som vil bestå i erverving av aksjemajoriteten, midler til ny stadion, gjeldsanering og også sette til side midler for spillerkjøp.

Liverpools beste spiller gjennom alle tider, Kenny Dalglish, ønsker velkommen de mulige nye eierne, og sier han stoler helt og fullt på at David Moores vil gjøre det som er til klubbens beste.

- Fans vil søke etter forsikringer akkurat nå, mener King Kenny.

- Jeg mener imidlertid at de trygt kan stole på David Moores.  Han vil ikke selge til noen uten at han var absolutt overbevist om at det var til de rette menneskene og at det var den rette avgjørelsen.

- Han vil gjøre det som er best for Liverpool Football Club, og ikke ham selv.  Dere kan være sikre på det.

- Jeg har tidligere sagt at han har vært en glimrende formann for klubben, og etter min mening kan supporterne stole på hans dømmekraft i forhold til dette, sier den tidligere spilleren og manageren på Anfield til Liverpool Echo.

- Han har støttet alle managerne han har hatt og tatt fram lommeboka for å bidra med penger til de spillerne som var ønsket.  Siden han er en stille person som ikke søker rampelyst får han ikke den rosen han fortjener.

- Jeg mener det er virkelig viktig at de som måtte komme inn sørger for at David Moores og Rick Parry blir for å opprettholde stabilitet.  Dersom Rick Parry, i likhet med formannen, men dette er den rette avtalen da er det den rette avtalen.

- Det sier seg selv at klubben behøver midler til en ny stadion og dette vil sørge for det.  De nye eierne vil også vite at Liverpool har en stor mann til å lede dem i Rafa Benitez.

- De vil kjøpe en stor klubb, en som er klar til gradvis å bli brakt fremover.


Fulham kan bli seier nr.50
Dersom Liverpool vinner lørdagens ligakamp mot Fulham, vil det samtidig være den 50. kampen som de røde vinner under Rafael Benitez i Premier League.

Så langt har man vunnet 49 av de 92 ligakampene man har spilt under Rafa, skriver Liverpool Echo.  Til sammenlignet brukte Arsene Wenger i Arsenal 94 kamper for å nå det runde tallet, mens Alex Ferguson og Manchester United spilte 116 ganger før man fikk seier nr. 50.

I Liverpool greide Kenny Dalglish det på rekordraske 85 kamper i 1986-88, mens legendariske Bill Shankly var sjef i 90 kamper før han nådde denne milepælen.  Shanks greide det imidlertid i det gamle 2.divisjon.

Bob Paisley fikset det etter 95 kamper, mens Gérard Houllier og Roy Evans begge satt på benken 102 ganger før et halvt hundre seire var sikret.

Men først må altså tre poeng sikres mot Fulham til helgen.