- Suksess i FA-cupen betyr mye

Jamie Carragher legger ikke skjul på at suksess i FA-cupen har stor betydning for utfallet av sesongen 2006/2007. Minnegudstjeneste på Anfield for 17.gang.

Jamie Carragher mener at FA-cupen vil bli helt avgjørende for hvordan ettermælet til 2005/2006-sesongen blir. Midtstopperen var skuffet over å ryke ut av Champions League for Benfica, og man har i realiteten heller ikke sjanse til å gå til topps i ligaen lenger.

Scouseren vet at det blir tøft å avansere til finalen i FA-cupen på Chelseas bekostning, men slår samtidig fast at Liverpool må vinne semifinalen på Old Trafford om sesongen skal kunne kalles en suksess.

- Dersom vi vinner FA-cupen mener jeg vi har hatt en utmerket sesong. Vi har jo allerede sikret oss ett trofé i form av supercupen, uttaler Carragher til Sky Sports News.

- Taper vi for Chelsea, eller taper i finalen, vil det fortsatt være en god sesong ettersom vi har gjort det bra i ligaen og vunnet supercupen. Vi er skuffet over at vi ikke kom lenger i Champions League. Men jeg føler likevel at vi har gjort fremskritt denne sesongen, slår han fast.

- Som sagt, FA-cupen blir helt avgjørende for inntrykket av sesongen, konkluderer Carra.

Neste år håper han at de røde er i stand til å kjempe om ligatittelen, og han satser på at Rafael Benitez styrker stallen ytterligere i sommer.

- Vi ønsker å vinne ligaen hvert år i Liverpool. Dersom vi gjør noen gode kjøp i sommer, kan det gi oss ytterligere fremgang. Vi bør kjempe om tittelen til neste sesong, og aller helst vinne den, avslutter stopperen.

Minnegudstjeneste på Anfield
Som vanlig holdes det minnegudstjeneste for Hillsborough-ulykken på Anfield den 15.april. Årets markering blir den 17. i rekken. Hillsborough Family Support Group organiserer som vanlig arrangementet, der man minnes de 96 menneskene som ble klemt i hjel under FA-cupsemifinalen mellom Liverpool og Nottingham Forest i 1989.

Gudstjenesten holdes som vanlig foran The Kop, og vil starte klokken 14.45 lokal tid. Som vanlig blir det ett minutts stillhet klokken 15.06. Seremonien vil bli avsluttet klokken 15.30 med allsang av ”You’ll Never Walk Alone”. I løpet av gudstjenesten vil både Steven Gerrard og Robbie Fowler lese tekster. Minneseremonien er åpen for alle, og folk blir bedt om å innfinne seg på The Kop allerede klokken 14.00.

- Vi vil tenne ett lys for hver og en av de som omkom, for å minnes våre kjære som ble tatt fra oss så alt for tidlig, og ber om at den evige flamme i Hillsborough-minnesmerket gir oss håp i mørket, sier de etterlattes talsmann Phil Hammond.

Everton har for øvrig hjemmekamp mot Tottenham samtidig med at minnemarkering finner sted. Forhåpentligvis vil ikke dette virke forstyrrende inn på seremonien.