- Tre meget viktige bortekamper

Liverpool skal ut i tre vanskelige bortekamper på en drøy uke. Førstelagstrener Alex Miller tror utfallet av oppgjørene mot Everton, PSV og Chelsea kan få mye å si for Liverpools sesong.

Førstelagstrener Alex Miller synes det er frustrerende med landskamper i midtuken når Liverpool har tidlig avspark på lørdag.

- Vi har bare hatt 6-7 førstelagsspillere på trening helt siden West Ham-kampen. De fleste landslagsspillerne kommer ikke hjem før torsdag ettermiddag, og kan ikke trene særlig den kvelden ettersom de har spilt kamp dagen i forveien. På fredag får vi gjort fint lite, og så har vi tidlig avspark lørdag. Det betyr at vi ikke får forberedt oss til Merseyside-derbyet på den måten vi hadde ønsket, slår han fast til liverpoolfc.tv.

Liverpool står foran et tøft kamp-program den kommende uken, med bortekamper mot Everton, PSV Eindhoven og Chelsea. Tre kamper som kan bli veldig avgjørende for hvilken vei denne sesongen vil ta for de røde.

- Dette blir tre meget viktige kamper for klubben, spillerne og supporterne. Det vil være mye medieoppstyr rundt disse kampene også, og spillerne vil måtte gi en rekke intervjuer. Vi må bare jobbe som vi alltid gjør, og ta en kamp om gangen, mener Miller.

Skotten sier seg fornøyd med noen aspekter av sesongen så langt, men ikke så fornøyd med andre.

- Vi har egentlig ikke spilt en helt kamp på toppgear ennå, hvor vi har vært fornøyd med hele kampen. Kanskje med unntak av i Community Shield. Vi må prøve å bli bedre om vi skal vinne tittelen denne sesongen. Det var viktig å vinne mot West Ham, ettersom vi ikke har råd til å la Manchester United stikke av. I fjor hadde vi en skuffende start på sesongen, som ødela mye for oss. Det må vi prøve å unngå i år.