- Vi er ikke avhengige av Gerrard

Rafael Benitez avviser at hans lag er avhengige av Steven Gerrard for å vinne fotballkamper. Formannen sikter seg inn mot ligatittelen. Spekulasjoner omkring Garcia og Benayoun.

Rafael Benitez avviser at hans Liverpool-lag er noe enmanns-lag etter at Steven Gerrard ble den store helten i lørdagens cufinale. Selv om kapteinen gjorde to av de tre målene, og var nest sist på ballen på Liverpools første scoring, mener manageren at det var laginnsatsen som sikret klubbens sjuende FA-cuptrofé.

- Jeg tror ikke vi ville ha tapt selv om vi ikke hadde hatt Steven, da vi har spilt mange kamper uten han og likevel vunnet. Vi måtte kanskje ha gjort ting annerledes, men det er jeg helt klar over.

- Steven har gjort 23 mål denne sesongen, og det er utmerket for en midtbanespiller. Vi vet vi må la han gå fremover og spille sitt eget spill. Det er derfor vi har Xabi Alonso og Sissoko. Man kan si mye fint om Stevie, men uten at Sissoko hadde jobbet så hardt som han gjorde ville vi ikke hatt balanse i laget.

- Dersom du skal vinne trofeer trenger du et godt lag, i tillegg til noen klassespillere. Steven er en av de beste spillerne i verden, men vi har også et godt lag.

- Nå ønsker vi oss ligatittelen
Liverpool-formann David Moores er veldig klar på at ligatittelen står øverst på ønskelisten til neste sesong, etter at de røde sikret seg sin sjuende FA-cup i helgen.

- Fremgangen vi har gjort denne sesongen har vært utmerket. Jeg følte hele tiden at vi ville komme mye nærmere Chelsea, men jeg tror ikke det var mange som forventet at vi ville sanke 24 poeng mer enn året før. Vi vant Champions League i fjor og FA-cupen i år, og nå ønsker vi oss ligatittelen. Det er det eneste trofeet vi ikke har vunnet under mine 15 år som formann, og jeg ville elske å se oss vinne ligaen. Forhåpentligvis trenger vi ikke vente så mye lengre nå, sier han.

- Med Rafa ved roret har vi alle muligheter. Jeg visste fra det øyeblikket han satte sin fot her at han var riktig mann for jobben. Nå beviser han det. Taktisk finnes det ingen som er bedre, og han har respekt hos alle i klubben. Vi er heldige som har en manager som han, og vi satser på å holde han lykkelig her og beholde han så lenge som mulig. 

Garcia ut- Benayoun inn?
Det ryktes på Merseyside at Luis Garcia kan være på vei bort fra klubben. Samtidig linkes Yossi Benayoun hos cupfinalemotstander West Ham å være på vei inn. Det har ikke lyktes liverpool.no å få verifisert om det er hold i noen av disse ryktene, men de må øyensynlig ses i sammenheng med hverandre.

Tabloidavisen Mirror hevder at Benitez har vært en beundrer av israelske Benayoun i lang tid. Han kom til West Ham fra Racing Santander for £2.5M sist sommer, og Hammers antydes nå å ville kreve så mye som £6M for den kreative midtbanespilleren som kan spille på begge flankene, samt i en posisjon bak en ensom spiss. Benayoun har gjort 6 mål for West Ham i sin første sesong i Premier League.